Kupa ve Ödüller Sahiplerinin Ellerinde Yükseldi

Kupa ve Ödüller Sahiplerinin Ellerinde Yükseldi
20.02.2020

Kadınlar kategorisinde iki muhteşem maçın ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren sporcular ve takımlar ödüllerini aldılar.

İlk kez ilk dört arasına kalan Arçelik sezonu şampiyon olarak tamamlarken, son üç sezonun finalisti Turkcell başarılarına bir kez daha gümüş madalyayı ekledi. Bu sene lige ilk defa merhaba diyen ve başarılı bir sezon geçiren İş Portföy bunu bronz madalyayla taçlandırdı. İki kez üçüncülüğü bulunan Türk Telekom ise yine ilk dört arasında yer aldı. Fonex Fair Play ödülün sahibi ise Garanti BBVA Teknoloji takımı seçildi.

Turkcell CEO'su Murat Erkan, Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Polat Şen, TVF İstanbul İl Temsilcisi Erdal Fındık, Fonex Kozmetik Pazarlama Müdürü Büşra Gülmez, Acıbadem Mobil yöneticileri Dila Türkeş ve Nergis Eke, TVF Tescil Yönetmeni Zeliha Işık Erdoğan, uluslararası hakemimiz İlhami Şenyurt ödül töreninde oyuncaların sevinçlerine ortak oldular.

Bireysel Ödüller

Fonex En Değerli Oyuncu: Sinem Baş (Arçelik)

Fonex En İyi Baş Smaçör: Hande Güniçen Korkmaz (Arçelik)

Fonex En İyi Orta Oyuncu: Zehra Tutar (Turkcell)

Acıbadem Mobil En İyi Pasör: Ezgi Güney (İş Portföy)

Voleybolunsesi.com En İyi Pasör Çaprazı: Eda Naz Benli (Türk Telekom)

Dafron En İyi Libero: Gözde Kaya Coşan (Turkcell)

Not: Fotoğrafların yüksek çözünürlüklü hallerini almak için sağ tuş yapıp "yeni sekmede aç" seçeneğini tıklamanız gerekmektedir.

Diğer Fotoğraflar