KPMG 3-0 Denizbank

KPMG 3-0 Denizbank
07.01.2024

KPMG'nin hızlı başlangıcına geçte olsa Denizbank karşılık vermeyi başardı (5-4). Kaptan Enes'in dağıttığı topları iyi kullanan KPMG, Denizbank molasına 12-5 önde girdi. Oyununu başarıyla sürdüren KPMG ilk seti kazandı (25-10). 

Güzel file üstü mücadelelerine sahne olan ikinci set başlangıcında KPMG skorda bir adım öndeydi (7-5). Ortaya koyduğu yüksek eforun karşılığını almak isteyen Denizbank mola aldı (16-10). Denizbank seti vermemek için çok çaba sarf etse de Erkan Yılmaz'ın sert smacıyla sete noktayı koydu (25-16).

Üçüncü sete daha konsantre bir oyun anlayışıyla başlayan Denizbank skoru 2-5'e getirdi. Rekabet düzeyinin yükseldiği maçta KPMG'den Fırat'ın dört numaradan aldığı smaç sayılarına Denizbank Umut'un bloktan bulduğu sayılar ile karşılık verdi (8-9). Rakibine maç sayısını vermemek için Denizbank'ın gösterdiği efor alkışları topladı. Skor avantajını da iyi kullanan KPMG ilk maçında set vermeden üç puana ulaştı (25-18). 

Denizbank sakat oyuncularına rağmen iyi mücadele etti. KPMG geçen sezona göre çok daha formda bir görüntü çizdi. Erkan 16 sayıyla oynadı.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar