KPMG 1:3 Turkcell

KPMG 1:3 Turkcell
24.12.2018

İki iddialı ekibin mücadelesi beklendiği gibi karşılıklı sayılarla başladı. Hücumda daha etkili gözüken Turkcell oyunda üstünlüğü az da olsa eline geçirse de KPMG kolay pes etmeyeceğini savunmadaki direnciyle gösterdi. Turkcell teknik molaya 11-12 önde girdi. Teknik mola dönüşünde vites arttıran Turkcell farkı 6 sayıya kadar çıkarmayı başardı ve rakibine arka arkaya iki mola aldırdı. Molalar sonrasında Turkcell farkı açmayı başarsa da KPMG pozisyon avantajını iyi kullandı ve skorda dengeyi yakalayarak rakibine mola aldırdı. KPMG bu ivmesini setin sonuna yansıtamadı ve basit hatalarla seti rakibine kaptırdı (23-25).

İkinci sette iki takımda da konsantrasyon üst düzeydeydi. KPMG’de Perin paralele gönderdiği smaçlarla takımını ayakta tutan isimdi. Betül’ün servisleriyle sonuca giden KPMG farkı 4’e çıkardı ve teknik molaya 7-12 önde girdi. Mola sonrası ivmesini koruyan KPMG farkı 7’ye çıkarınca Turkcell molaya gitti. Turkcell servislerde hata yapınca fırsatı geri çevirmeyen KPMG’de Münteha etkili servisleriyle ön plana çıktı. Mücadele gücünü daha da arttıran KPMG seti kazandı ve maça denge geldi (25-17).

İkinci setin moraliyle üçüncü sete fırtına gibi giren KPMG 4-0’lık seri yakaladı. Büke’nin etkili servislerinden sayıları bulan Turkcell önce skorda dengeyi yakaladı ardından öne geçerek farkı 3’e çıkardı ve rakibine mola aldırdı. Mola dönüşünde seriyi 8’e çıkaran Turkcell’i KPMG Perin’in etkili smaçlarıyla zorlamaya başladı. Turkcell Esin’in servise geçmesiyle teknik molaya 7-12 önde girdi. Molanın ardından savunmada ekstra bir performans sergileyen Turkcell farkı yeniden 8’e çıkarmayı başardı. Perin’in smaçlarıyla KPMG oyuna dönmeye çalışsa da Turkcell rakibine izin vermedi ve seti kazanan taraf oldu (15-25).

Dördüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Maçtan kopmak istemeyen KPMG tüm gücünü ortaya koyarken Turkcell bu seti son set yapmaya kararlıydı. İki takımın da direnci izleyenlerden alkış alırken 8-12 Turkcell lehine biten teknik mola skorunu basit hatalar belirledi. Molanın ardından 4-0’lık seriyle farkı 6’ya çıkaran Turkcell rakibine dördüncü setteki ilk molasını aldırdı. Moladan farklı bir motivasyonla dönen KPMG oyunda dengeyi yakaladı ve farkı 3’e indirdi. Esin’in sol çaprazdan smaçlarıyla farkı arttıran Turkcell seti ve maçı kazanan taraf oldu (17-25).

İstatistik Raporu

 

1 - 3
1. Set
11
Teknik Mola
12
23
Set Skoru
25
26 dakika
2. Set
7
Teknik Mola
12
25
Set Skoru
17
19 dakika
3. Set
7
Teknik Mola
12
15
Set Skoru
25
21 dakika
4. Set
8
Teknik Mola
12
17
Set Skoru
25
19 dakika
1 saat 25 dakika

Diğer Fotoğraflar