Kadınlar Ligi Katılımcıları Kesinleşti

Kadınlar Ligi Katılımcıları Kesinleşti
13.10.2015

Fonex Şirketler Kadınlar Voleybol Ligi nde yer alacak 10 takım belli oldu. Geride kalan 4 finalde de şampiyonu tie-break setinin belirlediği ve unutulmaz maçlara sahne olan ligin 5. sezonunda yer alacak takımlarımıza göz atalım...


İlk olarak 2011-2012 sezonunda başlatılan kadınlar liginde şuana kadar 92 müsabaka oynandı. Özellikle final maçları unutulmaz oldu ve hepsi 3-2 bitti.

Yeni sezonda da aynı heyecan devam edecek...


Arçelik:
İlk olarak 2012-2013 sezonunda yer aldı ve katıldığı iki sezonda da gruptan çıkarak çeyrek final oynadı. Geçen sene ara veren ekip bu yıl tekrar bizlerle.


Borusan Holding:
Bu yıl hem erkekler hem de kadınlar kategorisinde ilk defa sahne alacaklar. Yeni ekibimize hoş geldin diyoruz.


CEVA Logistics:
Kadın takımıyla bu sene ligin havasını ilk defa soluyacak takımlarımızdan olan CEVA Logistics uzun süredir lige hazırlanıyor.


Finansbank:
Katıldığı ilk sezon dördüncü olurken 2013-2014 sezonunda podyuma çıkmayı başardı ve bronz madalyanın sahibi oldu. Geçtiğimiz sezon ise istediğini elde edemedi. Kadrosundaki bazı yıldız isimleri kaybetse de voleybol aşkıyla devam ediyor.


Garanti Teknoloji:
Her iki takımıyla ligin müdavimlerinden olmak isteyen GT bu sene daha iddaalı hazırlanıyor.


Turkcell
: Kadınlar liginin ilk senesinde üçüncü oldu. Geçen sezon oynanan müthiş final maçının taraflarından bir tanesiydi ve sezonu gümüş madalyayla kapattı. Takımın başında eski milli voleybolcumuz Emrah Aksoy var.


Türk Telekom Grubu:
Kadınlar liginde ilk defa yer alacak ekiplerimizden olan Türk Telekom Grubu'na keyif alacağı bir sezon geçirmesini diliyoruz.


Türkiye İş Bankası:
Genel Şirket Sıralama'sın da ikinci olan ekip 4 sezondur aralıksız katılıyor. Özellikle ilk sezonunda müthiş maçlar oynadılar. Şampiyonluğa son iki sayı kalana kadar yaklaştılar... Bir sonraki sezonda da final oynayan başarılı takım yine gümüş madalyanın sahibi olmuştu.


Vodafone:
İlk yıldan buyana aralıksız katılan ekiplerimizden. Gümüş ve bronz madalyası bulunuyor. 4 sezonda üç kere ilk dört içinde yer almayı başardılar. 2011-2012 sezonunda oynadığı final karşılaşmasının tie-break seti unutulmazlar arasında. 14-2 geriden gelerek 14-14'dü yakalamış ancak daha sonra şampiyonluğu kaybetmişlerdi. Mücadele gücü yüksek olan bir ekip...


Yapı Kredi Bankası:
Son iki sezonun flash takımı. Üst üste iki şampiyonluk yaşadılar. Necdet Oran yönetimindeki ekibi izlemek çok keyifli. Kaptan Merve ve müthiş solak Ebru takımın önemli isimleri...


Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz...