İntema Namağlup Finalde

İntema Namağlup Finalde
06.02.2011

Ligin başından buyana müsabakalarını kazanan İntema, Ravago Group karşısında 3-0 galip gelerek finale yükseldi. Ravago Group ise ilk sezonunda bronz madalya mücadelesi verecek.



Ayhan Arın'ın sayısıyla başlayan yarı final mücadelesinde İntema 3-0 öne geçti. Ravago Group, Ahmet Hatipoğlu'nun servisleri, İsmail Bektaş'ın file önündeki oyunuyla beraberliği sağladı (5-5) İntema tekrar seri yakaladı ve teknik molaya 8-5 önde girdi.  Aydın Özyurt, Ömer Ertik ve Batur Ayfer'in etkili olduğu sette farkı açan İntema 1-0 öne geçti (25-16)

Ahmet Hatipoğlu'nun servisi filede kalınca sete önde başlayan İntema iki sayı daha bularak skoru 3-0 yaptı. Tibet Turgut'un üst üste vurduğu iki sert smaç bloktan dışarı çıkınca fark bire indi (3-2). Kaptan Murat Gölcü'nün de etkili oynamaya başlamasıyla İntema ardı ardına sayılar bulmaya başladı ve skor 25-15'e geldi. İntema 2-0 öne geçerek final yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Üçüncü set oldukça çekişmeli geçti. Ravago Group oyunun başında iki farkla öndeydi (4-2). Skor 5-4 Ravago Group lehineyken uzun bir rally yaşandı. Son olarak İsmail Bektaş'ın çapraza yaptığı sert ve etkili vuruşu Kerem Fidan zorlukla çevirdi. Bu top önde olan tüm oyuncuları aştı ve süzülerek Ravago sahasına düşünce skora denge geldi (5-5). Servisi lehine çevirmeyi başaran Ravago Group tekrar öne geçerek teknik molaya 8-6 önde girdi. İki farklı seri uzun süre devam etti. İntema 12. sayıda beraberliği sağladı. Tekrar öne geçen Ravago Group Şener Mutlu'yla ikinci molaya da önde giren taraf oldu (16-14). İntema maçı bitirmek, Ravago Group ise seti kazanarak moral bulmak için dirençli bir oyun ortaya koyunca molanın ardından uzun bir beraberlik serisi yaşandı ve skor 23-23 oldu. Aydın Özyurt'la skoru lehine çeviren İntema seti 25-23 kazanmayı başardı. Sahadan 3-0 galip ayrılan İntema, ikinci sezonunda namağlup olarak finale yükseldi.

İntema: Murat Gölcü (K), Aydın Özyurt, Batur Ayfer, Onur Koca, Ömer Ertik, Ayhan Arın, Kerem Fidan (L), Emre Çatıkkaş, Arif Yağız, Ünal Demir, Hakan Şahin  (Antrenör: Mustafa S. Doğancı)

Ravago Group: İsmail Bektaş (K), Tibet Turgut, Erdal Dağaşan, Şener Mutlu, Ahmet Hatipoğlu, Samet Pamuk, Neslihan Sevinçler (L), Hakan Hamurcu

Setler: 25-16, 25-15, 25-23

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...