İntema Kayıpsız Devam Ediyor

İntema Kayıpsız Devam Ediyor
09.01.2011

Unilever karşısında galip gelerek grup maçlarını kayıpsız kapatan İntema liderliğini bırakmadı. Unilever ise grubunu üçüncü sırada tamamladı.

A Grubu'nda sıralamayı etkileyecek maçlardan ilki İntema servisiyle başladı. İlk sayıyı alan İntema teknik molaya 8-3 önde girdi. Molanın ardından fark dokuz sayıya çıktı (14-5). Toparlanan Unilever altı sayılık bir seri yakaladı ve farkı üç sayıya kadar düşürdü.  İki takım da savunmada ve hücumda etkili bir oyun sergiliyordu. İkinci teknik molaya 16-11 önde girmeyi başaran İntema farkın daha fazla kapanmasına engel oldu ve seti 25-13 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci setin başında Unilever 3-1 öne geçti. Berberliği sağlayan (3-3) İntema skoru lehine çevirdi ve üst üste sayılar kazanarak seti 25-11 aldı.

Üçüncü sete iyi başlayan Unilever teknik molaya 8-6 önde girdi. Tekrar öne geçen İntema farkı açarak seti 25-16 maçı da 3-0 kazandı.

Bu sonuçla İntema grubu lider, Unilever ise üçüncülükle tamamladı.

İntema: Aydın Özyurt, Batur Ayfer, Onur Koca, Ömer H. Ertik, Kerem Fidan, Ayhan Arın, Pelin Özbilgin (L), Emre Çatıkkaş, Arif Yağız, Murat Gölcü (K), Ünal Demir (Antrenör: Mustafa S. Doğancı)

Unilever: Burak Mumcu, Murat Güneş, Tahsin Aslan, Doruk Yılmaz, Erhan Görgül, Burak Babal, Meriç Güney (L), Özgür Ünal (K), Denizhan Koçoğlu (Antrenör: Murat Liga) 

Setler: 25-13, 25-11, 25-16

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...