Hasçelik 2-3 ETİ

Hasçelik 2-3 ETİ
04.02.2024

Maçtan set alması halinde üst tur için sayı averajını hesaplayan Hasçelik bir puan kopararak ikinci tura çıktı. ETİ ise iki puan aldı ve grubunu üçüncü sırada tamamladı.

ETİ maça etkili servislerle başladı. Hasçelik basit savunma hataları yapınca skor 1-5 oldu. Hasçelik Cem ve İsrafil'le farkı 3 sayıya kadar indirse de ETİ Eser-Özcan ve Furkan'la istediği sayıları bularak seti 15-25 noktaladı.

İkinci sette 6-6'dan sonra Hasçelik farkı açmaya başladı. Mutlak set alması gereken Hasçelik skoru 18-10'a taşıdı. getirdi. Eti Ceren'in servisi Özcan ve Furkan'ın hücumlarıyla farkı 5 sayıya kadar indirince Hasçelik mola aldı. Hata yapmayan Hasçelik seti 25-20 kazandı.

Seti alan Hasçelik üçüncü sete puan umuduyla çıktı. ETİ alıştğımız oyununu sergileyemeyince Hasçelik fırsatı iyi kullandı. Üçüncü seti 25-21 kazanan Hasçelik gruptan çıkmayı garantiledi.

Dördünce sete ETİ iyi başladı. İdeal kadrosuna dönen ETİ seti farklı kazanarak (13-25) maçı final setine taşıdı. Final setinde de oyundan düşmeyen ETİ file üzerndeki avantajını iyi kullanarak iki puanın sahibi oldu (5-15).

İstatistik

Diğer Fotoğraflar