Garanti Teknoloji 0 - 3 TAV Havalimanları

Garanti Teknoloji 0 - 3 TAV Havalimanları
15.11.2014

Haftanın kapanış maçında iki takımda üç puan için sahaya çıktı. İkinci setin çok çekişmeli geçtiği maçta gülen taraf TAV Havalimanları oldu.

Garanti Teknoloji sayısıyla başlayan maçta üst üste file hataları gelince ilk teknik molaya TAV Havalimanları 8-5 önde girdi.  TAV Havalimanları hücumlarını Garanti Teknoloji karşılayamayınca fark açıldı. İlk seti TAV Havalimanları 25-12 kazandı.

İkinci sete de iyi başlayan Garanti Teknoloji'ydi. Ancak basit hatalar gelince beraberlik serisi devam etti (4-4).  Garanti Teknoloji oyuncuları her topa dokunmak için müthiş mücadele ediyordu. TAV Havalimanları'ndan da aynı karşılık gelince izleyenler seyir zevki yüksek bir sete tanık oldu.  Karşılıklı sayılar sonrası teknik molaya önde giren taraf (8-6) Garanti Teknoloji'ydi.  Akın'nın servisleri sonrası fark 4'e çıktı (12-8). Levent'in servisleri sonrası ise TAV Havalimanları farkı 1'e düşürdü (13-12). Murat'ın servislerine manşet almakta zorlanan Garanti Teknoloji karşısında TAV Havalimanları ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Mola sonrası TAV Havalimanları özellikle arka alana gönderdiği toplarda başarılı oldu ve durumu 24-18 yaptı.  Erdem'in file teması sonrası TAV Havalimanları seti 25-18 kazandı (2-0).

Üçüncü sette Hasancan ve Levent'in sayılarına Garanti Teknoloji Onur Can ve Yasin'le cevap verdi (6-6). TAV Havalimanları teknik molaya 8-6 önde girdi. Garanti Teknoloji oyundan düşünce TAV Havalimanları farkı açmaya başladı. Set 25-14 TAV Havalimanları üstünlüğüyle sona erdi (3-0).