Fonex’in Başarısı Türkiye Sınırlarını Aşıyor

Fonex’in Başarısı Türkiye Sınırlarını Aşıyor
06.01.2015

%100 yerli sermaye olarak sektörde faaliyet gösteren Fonex in başarısı Türkiye sınırlarını aşıyor. Sadece yurt dışı pazarına sunulan, özellikle Almanya da bir numaraya yerleşen Fonex Wax (yeşil) Cameron Diaz, Jamie Foxx ve Usher ın yer aldığı BBC nin en ünlü programlarından biri olan The Graham Norton Show a da konuk oldu...


 %100 yerli sermaye olarak sektörde faaliyet gösteren Fonex, başarısı Türkiye sınırlarını aşan bir marka. Devler liginde uluslararası kozmetik markalarıyla rekabet eden Fonex; 120'ye yakın ülkede tescil ettirdiği, 200'ün üzerinde uluslararası standartlardaki ürün çeşidiyle, 65 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. 

Fonex, ilk günden bugüne, kaliteden ödün vermeyen ürün yelpazesi, tüketiciye sağladığı güvenle, Türkiye'nin en çok tercih edilen markaları arasında yer alıyor. Fonex Kozmetik'in Türkiyedistribütörlüğünü üstlendiği dünyaca ünlü markalar arasında MOSER, WAHL, ERMILA ve THRIVE yer alıyor. FONEX, GUMMY, FNX, VANELLY ve ASTRA da tüketicilere sunulan diğer markalar. 

Sektörün en köklü markalarından Fonex, geliştirdiği yenilikçi ürünlerle hem nihai tüketicinin hem de profesyonellerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Teknolojideki yenilikleri hem ürünleri geliştirmede hem de ürünleri tüketicilerle buluşturmada kullanan Fonex, tesislerinde dünya standartlarında üretim yapmayı sağlayan makine parkına sahip bulunuyor.ISO 9001 belgesiyle kalitesini uluslararası standartlara taşıyan Fonex ürünlerinin güvenirliğini ve kalitesini aldığı ödüllerle de kanıtlıyor. 

Uygun fiyat ve yüksek kalite politikasıyla kozmetik sektörünün pazar payı en yüksek firmalarından biri olan Fonex, aynı zamanda Türkiye'nin önemli reklam verenlerinden biri.

Gerçekleştirdiği başarılı reklam kampanyaları sayesinde bağımsız araştırma kuruluşları tarafından da marka bilinirliği en yüksek firmalar arasında gösteriliyor. 

Fonex, sanata ve sanatçıya, spora ve sporcuya olan desteğini de yıllardır çeşitli projeler ile sürdürüyor.