Fonex Şirketler Voleybol Ligi Başladı

Fonex Şirketler Voleybol Ligi Başladı
05.12.2010

D grubu müsabakasında Doğuş Otomotiv, Vodafone u 3-0 sıfırla geçmeyi başardı ve Ravago Group la birlikte haftayı üç puanla kapadı.

Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nin ilk müsabakasında iki yeni takım karşı karşıya geldi.  Doğuş Otomotiv – Vodafone arasında oynan maç keyifli geçti. Müsabakada teknik molaların tamamına önde giren Doğuş Otomotiv skor avantajını tüm setlerde iyi değerlendirerek sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyan mavi beyazlılarda kaptan Tanıl Bilgen hem serviste hem de file önündeki etkili oyunuyla maçın yıldızıydı. Rıza Acar ise dikkatleri üzerine çeken bir başka isim oldu.

Vodafone ilk maçında istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Özellikle kaptan Cihan Uslu ve Gökhan Öğüt'ün çabaları galibiyete yetmedi.

Doğuş Otomotiv: Tanıl Bilgen (K), Mert Benli, Özkan Muti, Rıza Acar, Erkan Yazal, Umut Şimşek, Selçuk Ahmet Aksakal, Alkan Kolbaşı, Burç Başaran, Ali Volkan Aydın

Vodafone: Cihan Yusuf Uslu (K), Mete Eröz, Cem Aydın, Gökhan Öğüt, Levent Gemici, Lütfullah Kitapçı, Günsu Kızıltan

Setler: 25-14, 25-12, 25-9

* Müsabakanın fotoğrafları için lütfen tıklayınız...

Turnuvanın açılış maçı ise Ravago Group – BSH arasında oynanacaktı. Ancak BSH ekibi müsabakaya çıkamayınca Ravago Group müsabakadan 3-0 hükmen galip ayrıldı.