Eczacıbaşı Girişim 0 - 3 Arçelik

Eczacıbaşı Girişim 0 - 3 Arçelik
17.12.2012

Grup sıralaması için çok kritik maça çıkan iki takımdan avantajı yakalayan Arçelik oldu. İki takımda ilk iki sette müthiş mücadele etti. Daha az hata yapan Arçelik istediğini aldı.


Maç harika bir setle başladı. Tuğçe'nin servis sayısıyla öne geçen Eczacıbaşı Girişim farkı açtı (12-7). İki takımda ikinci teknik molaya önde girmek için çok mücadele etti. Hande'nin ortadan yaptığı hücumla sayıyı bulan Arçelik, Tuğba'nın plase sayılarıyla farkı düşürdü (12-11). 6 defa saha değiştiren rallyde 15. sayıyı Eczacıbaşı Girişim aldı. Servis hatasıyla Eczacıbaşı Girişim teknik molaya 16-15 önde giren taraf oldu. Arçelik'te Tuğba akıl dolu plaselerine devam edince Arçelik tekrar öne geçti (20-16). Nazlı bu bölümde sayılar bulsa da bu Eczacıbaşı Girişim'e yetmedi. Arçelik zorlu seti 25-20 almayı başardı.

İkinci sette benzer şekilde geçti. Bu sette Burçin servisleriyle etkili olurken Pelin ve Nazlı file önünde etkili oynadı. Arçelik'te ise Tuğba ve Hande takımı adına kritik sayılar aldı. Skor üstünlüğü set içinde el değiştirirken ilk sette olduğu gibi Arçelik 25-20'lik skorla durumu 2-0'a getirdi.

İlk iki sette Arçelik gibi iyi oyun sergileyen ama hedefe ulaşamayan Eczacıbaşı Girişim üçüncü sete durgun başladı. Setin başında farkı açan Arçelik durumu 3-0 yaptı (25-13)