Düğüm Çözülüyor

Düğüm Çözülüyor
03.01.2011

Fonex Şirketler Voleybol Ligi’nde heyecan, 8-9 Ocak 2011 tarihlerinde oynanacak yedi müsabakayla kaldığı yerden devam edecek.

Birbirinden zorlu ve keyifli geçecek müsabakalar sonunda gruplardaki sıralamalar belli olacak. Dilerseniz grupları yakından inceleyelim…

A Grubu'nda ilk üç takım birer puan farkla art arda sıralanmış durumda. Bu hafta sonu alınacak sonuçlara göre sıralama tamamen değişebilir. Lider İntema, yine ligin tecrübeli ekiplerinden Unilever ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçı İntema 3-1 kazanmıştı. İkinci sıradaki Tüpraş ise dördüncü sırada yer alan Schneider Electric ile karşılaşacak.

B Grubu'nda ilk iki sırada yer alan takımlar altı puanda. Set averajı daha iyi olan TüvTurk, Turkcell'in önünde yer alıyor. Grup maçlarının son haftasında iki takım liderlik için sahaya çıkacak. Opet – İş Yatırım arasındaki mücadele, üçüncü sırada yer alacak takımı belirleyecek.

C Grubu'nda da B Grubu'ndaki benzer durum yaşanıyor. Altı puanlı takımlardan Mercedes-Benz Türk, sayı averajıyla BAT Türkiye'nin önünde yer alıyor. BAT Türkiye – Mercedes-Benz Türk ile karşılaşacak ve kazanan takım grubu lider tamamlayacak. TAV Havalimanları ve Digiturk takımları ise hem ilk galibiyetini almak hem de grubu üçüncü sırada tamamlamak için karşılaşacaklar.

D Grubu'nda maçlarını tamamlayan Doğuş Otomotiv topladığı dokuz puanla grup liderliğini garantilemişti. Vodafone ise dördüncü sırada ikinci tura yükseldi. Grubun son maçında aynı puanlı iki takım, Ravago Group ve Anadolu Sigorta, grupta ikinci sırayı almak için karşı karşıya gelecekler.

Fair Play'ın ön planda olduğu, sakatlıklardan uzak, keyif dolu maçlar diliyoruz.