Doğuş Otomotiv Set Vermedi

Doğuş Otomotiv Set Vermedi
10.12.2012

Doğuş Otomotiv sahadan 3-0 galip ayrıldı. Ancak Doğuş Otomotiv in yanı sıra Opet li oyuncular da çok iyi bir oyun sergiledi. Setlerde iki takım adına dönüm noktaları yaşandı. Kritik sayılarda soğuk kanlılığını koruyan taraf Doğuş Otomotiv oldu.


Maç mükemmel bir rallyle başladı. Tanıl'ın sert smacı ilk sayıyı Doğuş Otomotiv'e getirdi. İlk teknik mola 8-5 Doğuş Otomotiv üstünlüğüyle geçildi. Opet Saygın'la sayılar buldu ancak ikili bloklar, file önünde Tanıl'ın ve Erkan'ın etkili oyunlarıyla fark açıldı (16-9).  Skor 19-11'iken Opet ikinci molasını aldı. Mola sonrası Opet farkı 4'e düşürünce (20-16) Doğuş Otomotiv molaya gitti. Karşılıklı sayılar set sonuna kadar devam etti. Doğuş Otomotiv seti 25-18 kazandı.

İkinci sete Opet iyi başladı, skoru 5-2 yaptı. Ramazan'ın 4 numaradan paralele vurduğu harika smaç Opet'in 7. sayısı olurken teknik mola 8-5 Opet üstünlüğüyle geçildi. Doğuş Otomotiv skoru 9-9'a getirmeyi başardı, sonra Erkan'ın servis sayısıyla 10-9 öne geçti. Beraberlik serisi 13-13'e kadar devam etti. Doğuş Otomotiv ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. Doğuş Otomotiv'in sert ve etkili hücumlarına Opet iyi savunma yaparak karşılık verince fark eridi (18-18). Opet ve Doğuş Otomotiv dirençli oyunlarını set sonuna kadar sürdürdü (23-23). Kritik sayıları alan Doğuş Otomotiv skoru 2-0 yaptı (25-23).

Opet üçüncü sete de iyi başlayan takımdı. Doğuş Otomotiv'in arka alandaki boşluklarını iyi değerlendirerek benzer pozisyonlarla istediği sayıları kazandı ve molaya 8-5 önde girdi. Mola sonrası eşitlik oldu (8-8). Selçuk'un plasesiyle öne geçen Doğuş Otomotiv farkı giderek açmaya başladı (16-10).  Doğuş Otomotiv'in üst üste yaptığı defans hatalarına Opet akıllı hücumları ile karşılık verince fark tekrar kapandı (23-23). Arda'nın kaçırdığı servis Doğuş Otomotiv'e avantaj sağladı. Karşılıklı gidip gelen ve uzun süren rally sonunda Doğuş Otomotiv son sayıyı ve maçı kazandı (25-23).

Ramazan Opet adına en çok hücum yapan isim olurken Doğuş Otomotiv'de kaptan Tanıl maçın en çok sayı alan oyuncusuydu.