Denizbank 0 - 3 Ravago Group

Denizbank 0 - 3 Ravago Group
17.12.2012

Denizbank ilk setteki dirençli oyununu son iki sete taşıyamadı. İlk seti kazanan Ravago Group son iki sette rakibine öne geçme şansı vermedi ve üç puan alarak grup liderliği şansını devam ettirdi.


Maçın ilk seti çok çekişmeli geçti. Karşılıklı plase sayılarıyla başlayan maçta Ravago Group skoru 14-9 kadar getirdi. Denizbank önce Serdar'ın smaç sayısı son olarak iki etkili servisiyle durumu 15-15 yaptı. Teknik molaya bir farkla Ravago Group önde girdi. Bu sayılardan sonra berberlik serisi devam etti (19-19). Ahmet'tin top saha değiştirirken son anda yumrukla verdiği süper pasa, Harun müthiş bir plase yaptı ve Ravago Group bu sayıyla sette bir daha geriye düşmemek üzere öne geçerek durumu 1-0 yaptı (25-22).

İkinci sette Ravago Group farkı beş sayıya kadar çıkardı. Toparlanan Denizbank arayı kapattı. İkinci teknik moladan sonra Denizbank sayı üretmekte zorlanınca Ravago Group seti 25-15 kazandı. 

Denizbank üçüncü sete istekli başladı ancak ilk teknik mola geçildikten sonra adeta durdu. Ravago Group farkı iyice açtı. Oyun düşen Denizbank seti 25-15 kaybetti. Ravago Group bu sonuçla ilk iki maçını kazanarak puanını beşe yükseltti.