Decathlon 0-3 KPMG

Decathlon 0-3 KPMG
02.12.2023

Müsabaka'nın ilk sayısı Decathlon'un servis hatası sonucunda geldi. KPMG alışık olduğumuz başarılı performansı ile maça fırtına gibi bir giriş yaptı (1-8). Savunmadaki eforuna rağmen farkın açılmasına engel olamayan Decathlon ilk molasını aldı. Ece'nin servislerini karşılamakta zorlanan Decathlon'a mola da yardımcı olamadı (1-18). Rakibine göz açtırmayan KPMG, ilk setin kazananı oldu (4-25). 

İlk setteki performansını ikinci sete de taşıyan KPMG skorda 1-4 öne geçti. İlk setin travmasını atlatan Decathlon seyirci desteğini de arkasına alarak rakibine karşılık verdi (7-6).  Geriye düşmesinin ardından çok iyi reaksiyon gösteren KPMG 5 sayılık seri yakaladı ve durumu 7-11 yaptı. KPMG savunmada gösterdiği üstün efor sayesinde farkın kapanmasına mani oldu ve skor 9-14 oldu. Decathlon setteki ilk mola hakkını kullandı. Son şampiyonun tecrübesini de gösterdiği bölümde fark KPMG lehine açılmaya devam etti. Set başındaki performansını set geneline yayamayan Decathlon tabela 11-20'yi gösteriyorken ikinci molasını istedi.  Sonlarda hata yapmayan KPMG ikinci seti de kazandı (12-25).

Betül'ün etkili servisleri sayesinde KPMG sete 0-4 önde başladı. Hücumda disiplini ve çeşitliliği ile fark yaratan KPMG skoru 2-10'a yaptı. Hücum ve savunmada canlanan Decathlon oyuna denge getirmeyi başarsa da farkı kapatmakta zorluk yaşadı (13-20). Oyuncu değişikliklerinden sonra da konsantrasyon kaybı yaşamayan KPMG set vermeden maçı kazanmasını bildi (15-25). KPMG grubunu set vermeden lider tamamladı.

KPMG takım olarak 73 servis atarken Ece 24 kez servis bölgesine geldi. 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar