C Grubu Lideri Mercedes-Benz Türk

C Grubu Lideri Mercedes-Benz Türk
08.01.2011

Liderlik mücadelesinde Mercedes-Benz Türk, BAT Türkiye yi 3-0 yenmeyi başardı. BAT Türkiye bu sonuçla ikinci sırada kaldı.

Mercedes-Benz Türk maça etkili başladı ve ikinci teknik molaya kadar farkı dokuz sayıya kadar açtı (16-7).  BAT Türkiye karşısında file önünde daha etkili olan Mercedes-Benz Türk ilk seti 25-18 kazandı.

İkinci sette başa baş bir mücadele yaşandı. Bir Mercedes-Benz Türk bir BAT Türkiye sayı kazanırken teknik molaya önde giren taraf Mercedes-Benz Türk oldu (8-7).  Karşılıklı sayılar molanın ardından da devam etti. Çağan Özaltan ve Serkan İşanlayan'ın kritik pozisyonlardaki sayılarıyla BAT Türkiye 13-11 öne geçmeyi başardı ve ikinci teknik molaya önde giren taraf BAT Türkiye oldu (16-14). Fatih Akşener, Mete Tanır ve Fatih Öncel'le etkili olan Mercedes-Benz Türk tekrar öne geçti. Farkı gidere açan Mercedes-Benz Türk seti kazandı (25-17).

Üçüncü sete moralli başlayan Mercedes-Benz Türk üst üste sayılar kazanarak seti 25-12 kazandı ve grup liderliğini ilan etti. BAT Türkiye 2010-2011 sezonunda ilk mağlubiyetini alarak ikinci sırada kaldı.

Mercedes-Benz Türk: Mustafa Yalçın (K), Ahmet Aydın, Fatih Öncel, Fatih Akşener, Mete Tanır, Erem Çakıroğlu, Melisa Metin, Ayça Sever, Aylin Tuncer, (Antrenör: Mustafa Yalçın)

BAT Türkiye: Murat Ustaoğlu (K), Tunç Önen, Serkan İşanlayan, Çağan Özaltan, Selçuk Ocaktürk, Bener Vekiloğlu, Alper Yüce, Esen Gündoğan (Antrenör: Güvenç Altaş)

Setler: 25-18, 25-17, 25-12

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...