Bu Maçta Kaybeden Yok

Bu Maçta Kaybeden Yok
12.12.2010

Vodafone - Ravago Group arasındaki maç nefesleri kesti.

Maçın keyifli geçeceği ve mücadelenin üst düzeyde yaşanacağı ilk dakikalarda belli olmuştu. Maçın başında yaşanan uzun rally'de top altıncı kez saha değiştirdiğinde oyun durdu ve Vodafone sayıyı kazanan taraf oldu. Ardından Tibet Turgut fırtınası yaşanmaya başladı. Etkili servislerini smaçlarla süsleyen kaptan maç boyunca takımını ateşleyen isimdi. Birinci sette üst üste gelen sayılarla ikinci teknik molaya önde giren Ravago Gorup ilk seti 25-19 kazandı.

İkinci sette mücadele tüm hızıyla devam etti. İkinci teknik mola öncesi 15-14 önde olan Vodafone avantajını koruyamayınca Ravago molaya önde giren taraf oldu. Molanın ardından kırmızı – beyazlılar tekrar öne geçmeyi başardı ( 17-16). Set karşılıklı sayılarla devam ederken daha az hata yapan Ravago Group bu seti de 25-22 kazanmayı başardı. Takımını yönlendiren Ahmet Hatipoğlu'nun neredeyse her sayıda payı vardı.

Üçüncü set öncesinde Vodafone'da en dikkat çeken savunması oldu. Özellikle Levent Gemici orta alanda çok iyi toplar çeviriyordu. Bu dönen topları iyi değerlendiren Lütfullah Kitapçı, Cem Aydın ve Mete Eröz, Vodafone hanesine sayıları yazdırmaya başladı. Üçüncü sette her iki teknik molaya önde giren Vodafone bu sefer avantajını korudu ve seti 25-19 almayı başardı. Skor 23-19 Vodafone lehineyken yaşanan uzun raly hafızalara kazındı.

Dördüncü setin sonucunu herkes merakla bekliyordu. İlk teknik molaya önde giren Ravago ikinci teknik mola öncesinde geriye düştü. Ardından dört kez beraberlik yaşandı.  24-22 önde olan Ravago Group, Vodafone servisini lehine çevirince seti 25-22, maç ise 3-1 kazandı.

Maç sonunda oyuncular birbirlerini kutlarken seyirciler her iki takım oyuncularını da ayakta alkışladı.

* Müsabakanın fotoğrafları için lütfen tıklayınız...

Vodafone: Cihan Y. Uslu (K), Mete Eröz, Cem Aydın, Gökhan Öğüt, Levent Gemici, Lütfullah Kitapçı, Mine Uslu, Işık Tazeler, Merve Korkut

Ravago Group: Tibet Turgut, Erdal Dağaşan, Şener Mutlu, Ahmet Hatipoğlu, Samet Pamuk, Sevgin Cesur, Neslihan Sevinçler (libero), Hande Hatipoğlu, Mustafa Albayrak, İsmail Bektaş

Setler: 19-25, 22-25, 25-19, 22-25