Bronz Madalya Türk Telekom’un

Bronz Madalya Türk Telekom’un
30.01.2016

Final gününün ilk maçında Türk Telekom ve T. İş Bankası bronz madalya mücadelesi için sahaya çıktı. Özellikle 4.set büyük çekişmeye sahne oldu. Geriden gelen Türk Telekom seti çevirerek bronz madalyayı kazandı.

Maça iyi başlayan Türk Telekom ilk seti alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette Türkiye İş Bankası toparlandı. Cahat'ın sayısıyla ilk teknik molaya bir farkla önde girdi. 11-11'den sonra fark açıldı. Volkan'ın kısa pasını Emrah sayıya dönüştürdü ve teknik molada durum 16-13 oldu. TT Grubu blokta hatalar yapınca rakibini yakalayamadı. Cahat'ın smaç sayısıyla maça denge geldi (1-1).

Üçüncü sette Yusuf'un servis sayısı geldiğinde Türk Telekom lehine tabelada 8-3'lük skor vardı. Cahat üç smaç servis kullandı, üçü de sayı oldu, fark bire düştü (8-7). Tam 1 dakika süren uzun rally izleyenleri mest etti. Sayıyı Türk Telekom kazandı (10-8). Bu rallyden sonra Türkiye İş Bankası durdu. Muhsin 4 numaradan çapraza çok sert vurdu ve Türk Telekom molaya 6 farkla önde girdi. Mola sonrası oyun döndü, Emrah'ın ortadan hücumuyla Türkiye İş Bankası rakibini tekrar yakaladı (19-19). Bu bölümlerde Uğur oyuna ağırlığını koydu ve seti Türk Telekoma getirdi (25-20).

Dördüncü sette ilk teknik mola sonrası Türkiye İş Bankası farkı açtı. Uğur'u ikili bloklarla durdurup hücumu köşelere taşıdı. Mehmet'in samç sayısıyla Türkiye İş Bankası durumu 16-11 yaptı. Mola sonrası karşılıklı sayılarla geçildi. Türkiye İş Bankası kaçtı, Türk Telekom yakalamaya çalıştı ve bunu 23. sayıda başardı. Yusuf'un servisine Mustafa manşet alamadı ve 23-23 oldu. Cahat'ın sert smacı blok aut oldu Türkiye İş Bankası tekrar öne geçti. Set için Hasan servis attı top filede kaldı (24-24). Uğur'dan file hatası geldi (24-25). Hataya Berkay hatayla karşılık verdi (25-25). Bu sefer Uğur servisi etkili kullandı (26-25). Ardından topu auta attı (26-26). Emrah bu fırsatı iyi kullanamadı (27-26). Cahat çok sert vurdu ama top oyun alanının dışına gidince set ve maç Türk Telekom'un oldu (28-26).

 

 
 

Diğer Fotoğraflar