Bronz Madalya Mercedes-Benz Türk’ün

Bronz Madalya Mercedes-Benz Türk’ün
14.02.2011

Final şöleninin ilk maçında Mercedes-Benz Türk ve Ravago Group takımları bronz madalya için mücadele etti.



Maçta ilk teknik molaya 8-5 Mercedes-Benz Türk önde girdi. Ravago Group 9. sayıda beraberliği yakaladı. İkinci teknik molayı iki sayı farkla Mercedes-Benz Türk önde geçerken Ravago Group tekrar eşitliği sağladı (18-18).  Tibet Turgut'un çok zor pozisyonda çevirdiği topu sayıya dönüştüren İsmail Bektaş Ravago Group'u 24-23 öne geçirdi. Mercedes-Benz Türk beraberliği sağlayınca set uzadı. Mercedes-Benz Türk seti 26-24 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete sayılarla başlayan taraf Ravago Group'tu. Mercedes-Benz Türk durumu 7-7 yaptı ancak Ravago Group teknik molaya önde girmeyi başardı. Öne geçen mavi beyazlılar üstünlüğünü set sonuna kadar sürsürdü ve maç skoru 1-1- oldu (25-20).

Üçüncü sette etkili oynayan Mercedes-Benz Türk müthiş bir performans gösterdi. Erem Çakıroğlu yerinde paslarıyla takımını çok iyi yönlendirdi. Fatih Akşener ve Fatih Öncel'in file üzerindeki hakimiyetiyle fark on bir sayıya kadar çıktı (20-9). Seti 25-14 kazanan Mercedes-Benz Türk 2-1 öne geçti.

Dördüncü set başında Ravago Group 4-2 öne geçti ve molaya 8-7 önde girdi. Skoru lehine çeviren Mercedes-Benz Türk farkı dörde çıkardı (16-12). Avantajını koruyan Mercedes-Benz Türk seti 25-21 maçı da 3-1 kazanarak bronz madalyanın sahibi oldu. Ravago Group ise ilk yılında on altı takım içinden dördüncü olmayı başardı.

Maçın en skorer ismi 17 sayıyla Ravago Group'tan Tibet Turgut oldu. Tibet Turgut'u 16'şar sayıyla İsmail Bektaş (Ravago Group) ve Fatih Akşener (Mercedes-Benz Türk) takip etti.

Maçın istatistiği için lütfen tıklayınız…

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...