British Life Konferansı Çeyrek Finalleri

British Life Konferansı Çeyrek Finalleri
06.01.2010

Bu yıl mutlak final parolasıyla yola çıkan DHL hedefine Anadolu Hayat Emeklilik-1 i de yenerek bir adım daha yaklaştı. Cem Gönden 9 sayı ile DHL in en skorer oyuncusu olurken maçın en skorer ismi Anadolu Hayat Emeklilik ten 11 sayı ile Levent Sanıtürk oldu.

21-15'lik skor DHL'i konferansının en iyi 4 takımından biri olarak ilan etti.

Maçın büyük kısmında güçlü rakibi İmteks'i zorlayan İşnet oynadığı her maçta olduğu gibi yine alkışı hak eden bir oyun sergiledi. 12 sayı atan Özgüç Bayrak bu sefer takımını galibiyete taşıyamadı. Gürcan Karapınar'ın 13 sayı ile iyi bir performans sergilediği İmteks maçı 21-14 kazanarak yoluna devam eden ekip oldu.

Konferans Çeyrek Finalleri'nin şüphesiz en zorlu maçı Nobel İlaç ile Roche arasında oynandı. Her iki takımın da defalarca öne geçtiği maçta Nobel İlaç'ta Nülker Müslümoğlu 10 sayı atarak maçın en skorer ismi oldu. Roche'da ise Tolga Balkan'ın 8 sayısı galibiyete yetmedi. 20-16 kazanan Nobel İlaç yarı finale yükselirken, lige katıldığı ilk sene müthiş bir başarı gösteren Roche için madalya şansı gelecek yıla kaldı.

İzocam-Finansbank Finwizards eşleşmesinde gülan taraf Finansbank oldu. Volkan Biçer'i sürekli ikili sıkıştırmalar yaparak durdurmaya çalışan Finansbank'ta skor yükünü Yunus Engindeniz (14 sayı) ve Gökhan Yücesan (9 sayı) üstlendi. Volkan Biçer ise İzocam adına 14 sayı üretmesine rağmen takımını yarı finale taşıyamadı. 23-18 kazanan Finansbank yarı finalde Nobel İlaç'ın rakibi oldu.

Foto galeri için lütfen tıklayınız...