11. Sezon Ödül Töreniyle Sona Erdi

11. Sezon Ödül Töreniyle Sona Erdi
04.02.2019

3 Şubat Pazar günü oynanan erkek üçüncülük ve final maçlarının ardından ödül törenine geçildi ve başarılı isimlerin ve takımların ödüllerini almasıyla 11. sezonu geride bıraktık.

Dördüncü kez şampiyonluk sevinci yaşayan Türk Telekom müzesine bir kupa daha götürmüş oldu. Sezonun flas ekibi Ekol Lojistik ilk defa ilk dört arasına kalmayı başarırken bunu gümüş madalyayla taçlandırdı. Anandolu Sigorta bronz madalyanın sahibi olurken son iki sezondur madalyayı boynuna takan Borusan dördüncülük plaketini kazandı. Fonex Fair Play ödülünün sahibi, bu yıl aileye yeni katılan ve çok büyük keyif katan Mustafa Nevzat İlaç-Amgen takımı seçildi.

Oyuncular ve takımlar ödüllerini; Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, Alternative Ro-Ro CEO'su Hakan Yılmaz, TVF İstanbul İl Temsilcisi Erdal Fındık, Fonex Kozmetik Pazarlama Müdürü Cengiz Akdoğan ve Pazarlama Yöneticisi Büşra Gülmez, uluslararası hakemimiz İlhami Şenyurt'un ellerinden almanın gururunu yaşadılar.
 

Bireysel Ödüller

Fonex En Değerli Oyuncu: Uğur Bünyamin Taşdelen (Türk Telekom)

Fonex En İyi Baş Smaçör: Cahat Ayyıldız (Anadolu Sigorta)

Acıbadem Mobil En İyi Pasör: Hakan Erdemir (Ekol Lojistik)

Dafron En İyi Orta Oyuncu: Serkan Akova (Ekol Lojistik)

Voleybolunsesi.com En İyi Pasör Çaprazı: Gökhan Ergene (Borusan), 

Pal Nostalji En İyi Libero: Merve Şahin (Deloitte)

Fonex Şirketler Voleybol Ligi olarak; bizlere Burhan Felek Voleybol Salonu’nun kapılarını açan başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Sayın M. Akif Üstündağ olmak üzere tüm yönetim kurulu üyerelerine, TVF İl Temsilcimiz Sayın Erdal Fındık'a, Tesis Müdürü Sayın Coşkun Kadayıfçı ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz. 11 yıldır bizlere destek veren İstanbul İl Hakem Kurulu üyeleri nezdinde tüm hakemlerimize, 11 yıl boyunca her iki kategoride mücadele eden 45 faklı şirketten 146 takıma, onları centilmence destekleyen tüm seyircilerimize ve tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.

2019-2020 sezonunda görüşmek dileğiyle...

Not: Fotoğrafların yüksek çözünürlüklü hallerini almak için sağ tuş yapıp "yeni sekmede aç" seçeneğini tıklamanız gerekmektedir.

 

Diğer Fotoğraflar