10 Takım Belli Oldu

10 Takım Belli Oldu
09.10.2015

Fonex Şirketler Voleybol Ligi nin 2015-2016 sezonunda boy gösterecek 10 takımı belli oldu. Her sezon olduğu gibi bu yılda keyifli maçlara sahne olacak ligde takımlarımıza göz atalım...

Ligde mücadele edecek olan 10 şirketten 8'i daha önce bir çok defa sahaya çıktı. İki şirket ise ailenin yeni üyesi oldu...
 

Arçelik: Şuana kadar dört kez ligde mücadele eden Arçelik ilk dördün değişmez ismi oldu. Katıldığı ilk yıl olan 2011 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. Bir sezon sonra üçüncü, son ikiz sezonda ise ligi dördüncü sırada bitirmeyi başardı. 

Kaptan İsmail Onbaşıoğlu ve Gökçe Noyan takımın vaz geçilmez isimlerinden...

Borusan Holding: Fonex Şirketler Voleybol Ligi ailesinin yeni üyesi olan Borusan Holding bu sezon ilk defa ligin havasını tadacak.

Denizbank: Hırslı ve eğlenceli oyun anlayışıyla izleyenlerin beğenisini kazanan Denizbank ilk olarak 2012-2013 sezonunda yer aldı. Bir senelik aranın ardından 2014-2015 sezounda tekrar katıldı. Kaptan Serdar Uzelli ve yönetici Savaş Özdemir takımın herşeyiyle ilgilenen isimlerin başında geliyor...

Ford Otosan: Ligin dikkat çeken ekiplerinden olan Ford Otosan ilk olarak 2011-2012 sezonunda yer aldı ve çeyrek final oynadı. Ardından iki sezon ara verdi. Geçtiğimiz yıl ikinci tur da veda eden mavi beyazlılar bu sezon şansızlığını kırmak istiyor.

Tıpkı Arçelik gibi çok uzaklardan gelen Ford Otosan lige değer katan takımlarımızdan...

Garanti Teknoloji: Geçen yıl ilk defa katılan GT'li oyuncular voleyboldan hiç kopmadılar. Ligin müdavimi olmak isteyen sempatik ekibi İlhan Ünlü çalıştırıyor. Yönetici Aslı Evin Erköseoğlu antrenmanlar dahil takımı hiç yalnız bırakmıyor.

Türk Ekonomi Bankası: Geçen sezonun flash takımı TEB ikinci kez ligde boy gösterecek. Mücadele gücü çok yüksek olan takımın maçlarını izlemek bir başka keyifliydi...

Turkcell: Ligin ilk yapıldığı 2008 sezonundan buyana aralıksız katılan tek takımı... 7 sezonda iki kez final bir kez üçüncülük maçı oynadı. Kupayı ligin ilk sezonunda kaldırdı ayrıca bronz madalyayı da boynuna takmayı başardı.

Emrah Aksoy yönetiminde ve Barış Küçükosmanoğlu kaptanlığındaki Turkcell yine idaalı takımlardan.


Türk Telekom Grubu: Ligin yeni takımı ancak kadrosu yıldızlar topluluğu. Avea'nın Türk Telekom Grubu'na geçmesiyle yeniden oluşturulan ekipte hiç kuşkusuz en önemli isim son üç sezonun en değerli oyuncusu Kerem Pekünlü...

Türkiye İş Bankası: Geçen sezon müthiş maçlar oynadılar ve ligi bronz madalyayla kapattılar. Oyuncularından Serdar Eyüboğlu her hafta bu heyecanı yaşamak için Manisa'dan maçlara geliyor.

Vodafone: 7. kez sahaya çıkacak olan Vodafone en iyi dönemini 2011-2012 sezonunda yaşadı ve bronz madalyayı almayı başardı. Sıcak tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanan ekip bu sezon daha iddaalı. Takımın her şeyi Cihan Uslu... Kişiliğiyle örnek bir yönetici, örnek bir insan Gökhan Öğüt takım arkadaşlarını hiç yalnız bırakmıyor. 

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda antrenör olarak deneyimli isim Vefa Şimşek görev yapıyor...

Ligin en kariyerli oyuncusu olan Tolga Nural'a ayrı bir parantez açmak istiyoruz.
2008 sezonunda Turkcell formasıyla sahaya çıktı ve bir şampiyonluk yaşadı. 2012-2013 sezonunda Avea formasıyla ligde tekrar oynamaya başladı ve takım arkadaşlarıyla birlikte 3 kez kupa kaldırdı.
Bu sezon ise Vodafone'a geçen başarılı orta oyuncu sahaya çıktığı ilk maçla birlikte 3 büyüklerin de formasını giymiş olacak. Bakalım Vodafone'da şampiyonluk sevinci yaşayabilecek mi?

Tüm takımlara sakatlıktan uzak, heycanlı ve voleybolun keyfini doyasıya yaşayacağı bir sezon diliyoruz...