Yarı Finalistler Belli Oldu

Yarı Finalistler Belli Oldu
21.11.2021

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi’nde oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri belli oldu. Yarı finalde Decathlon - 1 ile DHL Express eşleşirken, Decathlon - 2’nin rakibi Medtronic - 2 oldu.

Günün ilk çeyrek final maçında 2015 sezonu şampiyonu ve geçtiğimiz sezonun ikincisi Decathlon - 1 ile 2018 sezonu şampiyonu Borusan karşı karşıya geldi. Kuvvetli iki takımın mücadelesi tam iki kez uzatmaya gitti. İkinci uzatmalar oynanırken Decathlon - 1 oyuna ağırlığını koydu ve maçı 23-18 kazanmayı bildi. Borusan takımından İlker Ozan Er'in 14 sayılık harika performansı takımının bir üst tura çıkmasına yetmese de izleyenlerden bolca alkış aldı.

Aynı dakikalarda diğer potada ise DHL Express ve Ak Gıda takımları kozlarını paylaştılar. DHL Express çekişmeli geçen maçı tecrübesiyle 21-14 kazanarak çeyrek final biletini aldı. Ak Gıda ilk kez yer aldığı turnuvada gösterdiği performansla büyük alkış topladı.

Bir diğer çeyrek final müsabakasında Decathlon - 2 ve Procter & Gamble - 2 takımları karşılaştı. Maçı sadece dört sayı farkla 19-15 kazanmayı bilen Decathlon - 2 bir üst tura yükseldi. Procter & Gamble - 2'de Aytu Vargül (8 sayı), Decathlon - 2'de ise Serhat Bozkurt (10 sayı) takımlarının en skorer isimleri oldular.

Yarı finalin son biletini kapmak için Medtronic Ankara ve İstanbul ekipleri karşı karşıya geldiler. Seyirciler İstanbul ekibinden Arda Ahretlik (11 sayı) ile Ankara ekibinden son sayı kralı Atakan Güngör'ün (17 sayı) müthiş düellosunu izleme fırsatı buldular. İki takımın da iyi performans sergilediği mücadeleyi Ankara ekibi Medtronic - 2 19-15 kazanarak son yarı finalist oldu.

Diğer Fotoğraflar