QNB Finansbank’tan Harika Başlangıç

QNB Finansbank’tan Harika Başlangıç
14.10.2019

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi H Grubu’nda QNB Finansbank üç maçını da kazandı ve lider oldu. Grup ikincisi geçtiğimiz senenin şampiyonu Borusan olurken, Aras Kargo üçüncü ve SOCAR Türkiye - B dördüncü sırada yer aldı.

H Grubu maçları 13 Ekim pazar günü oynandı. Borusan, QNB Finansbank, SOCAR Türkiye - B ve Aras Kargo liderlik için parkeye çıkarken, trübünler keyifli maçlar izledi

İlk maçında ligin yeni ekibi Aras Kargo ile karşılaşan tecrübeli QNB Finansbank sahadan 22-15 galip ayrılmasını bildi. Gruptaki ikinci maçında SOCAR Türkiye - B takımını 42-7 ile geçen QNB Finansbank son maçında liderlik için Borusan ile karşı karşıya geldi. Baştan sona müthiş çekişmeye sahne olan maçı da 17-11 kazanmasını bilen QNB Finansbank lider olarak bir üst tura yükseldi.

Geçtiğimiz sene kupayı müzesine götüren Borusan ilk maçında SOCAR Türkiye - B takımını 12-7 yenerek lige galibiyetle başladı. İkinci maçında Aras Kargo takımını 21-16 yenen Borusan son maçta QNB Finansbank'a takılınca grubu ikinci olarak tamamladı. Borusan'da Tunacan Mucuk takımı adına bulduğu 28 sayı ile yıldızlaştı.

Grupta ilk iki maçını kaybeden ligin yeni ekibi Aras Kargo üçüncülük mücadelesi için SOCAR Türkiye - B takımı ile karşı karşıya geldi. Son saniyeye kadar kıran kırana geçen maçı sadece iki sayı farkla 17-15 kazanmasını bilen Aras Kargo grubu üçüncü olarak bitirdi. Aras Kargo'da Koray Terzioğlu 19 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

İyi oyunlar ortaya koysa da istediği galibiyeti bir türlü elde edemeyen SOCAR Türkiye - B takımı dördüncü olarak grup aşamasını tamamladı.

Diğer Fotoğraflar