Ödül Töreni

Ödül Töreni
22.04.2019

Lotto Şirketler Futbol Ligi 2019 Sezonu Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Garanti Bankası kaptanı Eray Ertürk Şampiyonluk kupasını duayen spor yazarı Ahmet Çakır’ın elinden aldı.

Ödül Töreninde ilk olarak final maçının tecrübeli hakemi Barış Taşkınsoy'a duayen spor yazarı Ahmet Çakır tarafından günün anısına bir plaket verildi. Ardından Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin en centilmen oyuncusu Bülent Kızgın'a (Polat Holding) 16 yıldır ana sponsorluğu üstlenen Lotto'nun tecrübeli yöneticisi Adnan Kaya tarafından Fair Play Özel Ödülü takdim edildi. Şirketler Ligi'nin en önemli ödüllerinden biri olan "Fair Play" kupası ise Alternatif Bank'ın oldu. 

Lotto Şirketler Futbol Ligi Altın Karmasına seçilen başarılı futbolcular, Lotto En İyi Kaleci, Lotto En İyi Defans, Lotto En İyi Orta Saha, Lotto Asist Kralı, Lotto En İyi Forvet ve Lotto Gol Kralı ödülü sahipleri plaketlerini duayen spor yazarı Ahmet Çakır'ın elinden aldılar ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Turnuvanın "En"leri ise şu oyunculardan oluştu;
 
Lotto En İyi Kaleci: Erdoğan Özcan (Garanti Bankası)
 
Lotto En İyi Defans: Levent Gündüz (Albaraka Türk)
 
Lotto En İyi Orta Saha: Toprak Lüleci (QNB Finansbank)
 
Lotto Asist Kralı: Erdi Ayaz (Albaraka Türk)
 
Lotto En İyi Forvet: Mahmut Şenay - 11 gol (Akbank)
 
Lotto Gol Kralı: Yalçın Yalazı - 14 Gol (Albaraka Türk)
 
Altın Karma: Mustafa Tümöz (Turkcell), Ömer Can Kılıç (Vodafone), Zafer Uysal (Turkcell), Oğuz Koç (Garanti Bankası), Mahmut Şenay (Akbank), Erdoğan Özcan (Garanti Bankası), Levent Gündüz (Albaraka Türk), Eray Ertürk (Garanti Bankası), Toprak Lüleci (QNB Finansbank), Erdi Ayaz (Albaraka Türk), Yalçın Yalazı (Albaraka Türk)
Turnuvayı dördüncülükle tamamlayan QNB Finansbank takımına gönderilen alkışların ardından Turkcell bronz madalya ve üçüncülük plaketini Albaraka Genel Müdürü Melikşah Utku'nun elinden aldı. Arından Albaraka Türk oyuncuları gümüş madalyalarını değerli spor yazarı Ahmet Çakır'ın elinden aldılar. Ödül töreninde son ödül tabi ki şampiyonundu. Madalyalarını takan Yeşil Beyazlılara, şampiyonluk kupası Ahmet Çakır tarafından Garanti Bankası kaptanı Eray Ertürk'e teslim edildi. Garanti Bankası oyuncuları, teknik ekibi ve taraftarı arka arkaya 3. kez kazanılan şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Ödül alan takımları ve sporcuları canıgönülden tebrik ederken, turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sponsorlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan Lotto üst düzey yöneticisi Adnan Kaya'ya, Türk Sporu'nun duayen ismi Ahmet Çakır'a, sunumuyla güne renk katan Bilgehan Demir'e ve centilmenliği elden bırakmadan takımlarını destekleyen tüm seyircilere teşekkür ediyoruz.

Diğer Fotoğraflar