Medtronic - 1 Grupları Kayıpsız Geçti

Medtronic - 1 Grupları Kayıpsız Geçti
12.10.2019

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi B Grubu’nda Medtronic - 1 üç maçını da kazanmasını bildi ve kayıpsız bir üst tura yükseldi. Grupta ikinci MSD, üçüncü GSK - 2 olurken Marsh dördüncü olarak günü tamamladı.

12 Ekim tarihinde oynanan B Grubu maçları müthiş çekişmeye sahne oldu. Medtronic - 1, MSD, GSK - 2 ve Marsh takımları grubu lider tamamlamak için ellerinden geleni yaptılar.

Gruptaki ilk maçında Marsh ile karşılaşan Medtronic - 1 zorlandığı müsabaka sonunda sahadan 10-8 galip ayrılmasını bildi. İkinci maçında GSK - 2 takımını 14-10 ile geçen Medtronic - 1, son maçında MSD'yi de 16-7 yenerek lider olmayı başardı.

Grubu tek bir yenilgi ile ikinci olarak tamamlayan MSD ilk maçında GSK - 2 takımını 15-10 yenmeyi başardı. İkinci maçında Marsh takımını 15-7 ile geçen MSD son maçında takılınca ikincilikte kaldı.

İlk iki maçında istediği sonuçları alamayan GSK - 2 gruptaki son maçında üçüncülük için Marsh ile karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmeye sahne olan maçı sadece bir sayı farkla kazanmayı başaran GSK - 2 grupta üçüncü olmayı bildi.

Ligde ilk kez mücadele eden Marsh takımı iyi oyunlar sergilese de istediği galibiyeti gruplarda almayı başaramadı ve dördüncü olarak ikinci turdaki yerini aldı.

Diğer Fotoğraflar