Zorlu Mücadelen Galip Çıkmadı

Zorlu Mücadelen Galip Çıkmadı
09.03.2015

Arkas Marport ile Kale kilit karşılaşması haftanın zorlu ve de keyifli mücadelelerinden biri oldu. Ligin tecrübeli ekiplerinden Arkas Marport a karşı dirençli ve tempolu bir oyun sergileyen Kale Kilit Lotto Şirketler Futbol Liginde ilk sezonu olmasına rağmen çok başarılı bir maç çıkardı. Arkas Marport ise ikinci maçında maç fazlası ve averajla liderlik koltuğuna oturdu.


Arkas Marport - Kale Kilit

Maçtan Detaylar

21' (Arkas Marport) Yusuf çok güzel bir ara pası attı. Emre'nin topla buluşacağı anda savunmanın müdahalesi atağı sonlandırdı.
25' (Arkas Marport) Kullanılan korner sonrası yaşanan karambolde Yusuf yerden vurdu. Kaleci İsmail direk dibinde topa hakim oldu.
33' (Arkas Marport) Ertürk ceza sahası yayına topla geldi. Sol ayağı ile mükemmel vurdu ve kaleci İsmail son anda topu kornere çelmeyi başardı.
44' (Arkas Marport) Kullanılan frikikte Beyhan kaleyi cepheden gören uzak mesafeden yanında bulunan Yusuf'a pas vererek kullandı. Yusuf çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi (1-0).
46' (Arkas Marport) Kullanılan kornerde Mehmet gelişine harika bir şut çekti. Defans çizgi üzerinde topu kafayla uzaklaştırdı.
50' (Kale Kilit) Ali ceza yayına yakın bir noktadan serbest atış kullandı. Top az farkla auta çıktı.

60' (Kale Kilit) Sağdan gelişen atakta ceza sahası dışından aldığı pası harika bir plase vuruşla Kamil ağlara göndermeyi başardı (1-1).
60' (Kale Kilit) Kaptan Erkan sol çaprazdan çok düzgün ve harika bir vuruş yaptı ancak top üst direkten oyun alanına geri döndü.

60' Maçta başka gol olmayınca takımlar bir'er puanla haftayı kapatıyor. Bu sonuçla Arkas Marport dört puanla ve averajla ikinci haftanın lideri oldu. Kale Kilit ise ligde ki ilk maçında bir puanla ve maç eksiği ile üçüncü sırada yer aldı.

Maçın Yıldızı: Ertürk Çalık (Arkas Marport) -  Kamil Karakuş (Kale Kilit)

11
60'
Devre: 0-0


40'
Mesut Sever (Osman Kaya)
 
42'
 Mesut Sever 
 Yusuf Onacak 
44'

 Sezer Ateş 

50'
(Sezer Ateş) Serkan Yılmaz  51'


57'
Murat Acar (Serkan Önder)
(Emre Erkoç) Serkan Koç
57'

60'
   Kamil Karakuş
 Beyhan Dağlı 
60'