Zorlu Maçtan Birgi Mefar Çıktı...

Zorlu Maçtan Birgi Mefar Çıktı...
20.12.2021

Çeyrek finalin zorlu eşleşmesinde Birgi Mefar ile QNB Finansbank takımları karşı karşıya geldi. 2-1’lik sonuçla yarı finalin yolunu tutan Birgi Mefar oldu.

Erken final tadındaki zorlu maçta Birgi Mefar ile QNB Finansbank takımları yarı final için karşılaştı. Son ana kadar mücadelenin hiç bitmediği maçta izleyenler büyük keyif aldı. Maçın ilk yarısında takımların buldukları pozisyonlarda kaleciler ön plana çıktı. İlk yarının son dakikasında Serdar Gülmez ani gelişen Birgi Mefar atağında topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da karşılaşmanın ilk yarısına benzer bir ikinci yarı vardı. Mücadele, tempo, kaçan goller ve kaleci kurtarışları izleyenlere keyif verdi. Artık maçta son bölümlere girilirken Birgi Mefar takımında ilk golün sahibi Serdar, 49. Dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü attı (2-0). Uzatma dakikalarında QNB Finansbank Bilal Güneri ile farkı bire düşürse de mücadele 2-1 Birgi Mefar'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla yarı final biletini alan Birgi Mefar yarı finalde Albaraka Türk'ün rakibi oldu.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Gol Bilal Güneri
Türker Kasım Giren Oyuncu 50'    
Serdar Gülmez Çıkan Oyuncu 50'    
Serdar Gülmez Gol 49'    
    48' Giren Oyuncu Halil İbrahim Baltacı
    48' Çıkan Oyuncu Ali Al
    29' Giren Oyuncu Bilal Güneri
    29' Çıkan Oyuncu Aykut Sarıdede
Furkan Süyüm Giren Oyuncu 26'    
Mustafa Ersan Çıkan Oyuncu 26'    
    26' Giren Oyuncu Toprak Lüleci
    26' Çıkan Oyuncu Kerem Taşezen
İlk Yarı Sonucu: 1 - 0
Serdar Gülmez Gol 25'    
    23' Sarı Kart Metin Köprülü

Diğer Fotoğraflar