Zorlu Maçta Halkbank BT Galibiyete Uzandı...

Zorlu Maçta Halkbank BT Galibiyete Uzandı...
16.10.2017

A Grubunda IBM Türk ile Halkbank BT takımları karşı karşıya geldi. 3-2’lik sonuçla üç puanı alan takım Halkbank BT takımı oldu.

Günün zevkli ve bir o kadar da çekişmeli maçlarından birinde IBM Türk ile Halkbank BT takımları karşı karşıya geldi. 8. Dakikada Aykut Engin Halkbank BT takımını öne geçiren golü rakip ağlara bıraktı (0-1). 15. Dakikada IBM Türk takımında Murat Işık maçta eşitlik sayısını kaydetti (1-1). İlk yarının son bölümlerinde dakikalar 23'ü gösterdiğinde IBM Türk takımında Cenk İhtiyaroğlu topu ağlara göndererek skoru 2-1'e taşıdı. Maçta ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının büyük bir bölümü bu skorla geçildi takımların karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmadı. Mücadelede artık son bölümler yaklaşırken Halkbank BT takımında 45'de Ferit Bayrak takımının beraberlik golüne imzasını attı. Bu golden yalnızca 1 dakika sonra yine Halkbank BT takımı bu kez Koray Doğu'nun ayağından bulduğu golle skoru 3-2'ye taşıdı. Mücadelede başka gol olmazken Halkbank BT geriye düştüğü maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadı.

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    46' Gol Koray Doğu
    45' Gol Ferit Bayrak
    26' Giren Oyuncu Ferit Bayrak
    26' Çıkan Oyuncu Aykut Engin
Caner Doyuran Giren Oyuncu 26'    
Ertan Kapusuzoğlu Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 2 - 1
Cenk İhtiyaroğlu Gol 23'    
Murat Işık Gol 15'    
    8' Gol Aykut Engin

Diğer Fotoğraflar