Zorlu Maç Borusan Otomotiv’in

Zorlu Maç Borusan Otomotiv’in
16.05.2011

Çeyrek finale çıkma mücadelesi karşılıklı ataklarla geçti. Garanti Bankası aradığı golü bulamadı. Borusan Otomotiv ise yakaladığı fırsatları çok iyi değerlendirerek sahadan 3-0 galip ayrıldı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Garanti Bankası bu turda veda etti. Borusan Otomotiv in etkili isimlerinden Emre Beyaz güzel futbolunu bir de golle süsledi.

 

2' (Garanti Bankası) Erdem Alpaydın'ın ortasında arka direkte topla buluşan Gökhan Leblebici'nin kafa vuruşu üstten auta gitti.

 

12' (Borusan Otomotiv) Ömer Er penaltı atışında topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi (1-0).

 

21' (Garanti Bankası) Bülent Yılmaz'ın pası ile topla buluşan Caner Pekdemir kaleye şutunu çekti, top direk dibinden auta çıktı.

 

24' (Garanti Bankası) Kornerden gelen ortada arka direkteki Bülent Yılmaz topu penaltı noktasındaki İbrahim Tak'a çıkardı, Tak'ın kafa vuruşu az farkla oyun alanını terk etti.

 

26' (Borusan Otomotiv) Orta sahadan aldığı ara pası ile ceza sahası yayına doğru ilerleyen Emre Beyaz kaleci ile çarpıştı. Önce davranan Beyaz kaleci kalesine geçemeden topu aşırtma bir vuruşla ağlara göndermeyi başardı (2-0).

 

42' (Borusan Otomotiv) Savunma arkasına atılan topta Emre Beyaz topla buluştu, rakibinden sıyrılan Beyaz'ın şutu defanstan sekerek kornere gitti.

 

43' (Garanti Bankası) Eray Ertürk sağ kanattan çizgiye kadar inerek ortasını yaptı, kaleci kalesinden çıkarak pozisyonu engelledi.

 

44' (Garanti Bankası) Bülent Yılmaz orta sahadan aldığı topla üç rakibinden sıyrıldı ve şutunu çekti, top az farkla kalenin üstünden auta çıktı.

 

51' (Borusan Otomotiv) Hızlı gelişen atakta Emre Beyaz sağ kanattan hızla ceza sahasına girdi ve içeriye doğru topu çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Cenk Neşenli düzgün bir vuruşla durumu 3-0'a taşıdı.

 

59' (Garanti Bankası) Ozan Öz sağ kanattan aldığı topla içeriye doğru yönelip şutunu çekti, vuruşunda top kalecide kaldı.

 

60' (Borusan Otomotiv) Orhan Özmen'in defansın arkasına attığı topla Ömer Er topla buluştu, Er'in aşırtma vuruşu auta gitti.

 

60' (Garanti Bankası) Eray Ertürk'ün sol kanattan ortasıyla topla buluşan Bilal Taş'ın vuruşu direkten döndü.

 

 

*Foto galeri için tıklayınız...

 

Borusan Otomotiv
3-0
Garanti Bankası
14 Mayıs Cumartesi 17:45
1.D 2-0
   
Ömer Er 
1-0
12'
 
22'
Caner Pekdemir
Emre Beyaz 
2-0
26'
Emre Beyaz
30'
 
Ömer Er 
37'
 
41'
Mehmet Ün - İlker Demircan
 
48'


Caner Pekdemir

Eray Ertürk

Cenk Neşenli
3-0
51'
 
Emre Beyaz - Erkan Uflaz
52'
 
 
55'
Gökhan Leblebici - Bilal Taş
Erkan Uflaz
56'
Kemal Tapkan - Tolga Maden 
57'
 
Emrah Küçükali - Sedat Sağlam 
59'
 
 
'
 
 
 
'
 
 
 
'