Zorlu Gruptan Genpa Birinci Çıktı

Zorlu Gruptan Genpa Birinci Çıktı
03.10.2016

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi 2016 Sezonu A Grubu birincisi Genpa oldu. Genpa ile aynı puana sahip Argela ikinci olurken, Finansbank üçüncü olarak bir üst tura yükseldi.

Liderlik için kıyasıya mücadelenin yaşandığı grupta Genpa Argela ve Finansbank takımlarını yenerek birinci olmayı başardı. Genpa'da Gökhan Şengelir potalara bıraktığı 26 sayı ile yıldızlaştı.

Argela ilk maçında Nestle'yi 21-11 yenmeyi başarırken ikinci maçında Genpa'ya yenilmekten kurtulamadı. Grup ikinciliği için çıktığı Finansbank karşısında iyi persormans sergileyen Argela maçı 15-8 kazanmayı bildi. Çağrı Ozanbaş (20) ve Ali Ozan Şengül (15) takımın en skorer isimleri oldular.

Ligin en tecrübeli takımlarından Finansbank gruplara istediği gibi başlayamasa da Nestle karşısında aldığı galibiyetle üçüncü olarak bir üst tura çıkmayı bildi.

Nestle ilk iki maçında mağlup olmasına rağmen grup lideri Genpa karşısında harika bir performans sergileyerek maçı 12-6 kazanmasını bildi. Bu galibiyet gruptan çıkmasını sağlamasa da performanslarıyla dikkat çeken takımlardan oldular.