Zevkli Maç İş Bankası’nın

Zevkli Maç İş Bankası’nın
24.03.2014

Günün ikinci maçında tecrübeli oyunculardan kurulu Türkiye İş Bankası ile ligin mücadeleci takımlarından Borsa İstanbul karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan ve bu seneki en iyi oyununu ortaya koyan Borsa İstanbul son 10 dakikada yediği 2 golle sahadan mağlup ayrıldı. Türkiye İş Bankası aldığı kritik 3 puanla gruptan çıkmayı garantiledi.


Maçtan Dakikalar

7' (Borsa İstanbul) Ali Erdoğan kullandığı enfes serbest vuruşla takımını öne geçirdi (1-0).
10' (İş Bankası) Raşit Yıldan sol taraftan içeriye etkili bir pas attı. Tecrübeli isim Engin Mermi müsait pozisyondan yararlanamadı.
13' (İş Bankası) Ceza sahası içinde defanstan seken topu Alper Şen düzgünce kontrol etti. Yaptığı sert vuruş ile durumu eşitledi (1-1).
19' (İş Bankası) Sol taraftan Ramazan Kaba'nın geliştirdiği atak sonucu top ceza sahasının içine gönderildi. İş Bankası oyuncuları topa yetişemedi ve top auta çıktı.
24' (İş Bankası) Sol taraftan uzak direğe yapılan ortada Alper Şen topa gelişine harika vurdu ve top ağlarla buluştu ama ofsayt bayrağı havada. 
27' (İş Bankası) Orta sahadan atılan uzun pasa Raşit Yıldan yetişemedi ancak fırsatçılığını konuşturdu ve kalecinin bir anlık hatasından faydalanarak topu ağlara gönderdi (2-1).
29' (Borsa İstanbul) İlk yarının sonlarına doğru Borsa takımı kontra atağa çıktı. Mehmet Evrem topu sürerken defans araya girdi ve atağın büyümesi engellendi.
37' (İş Bankası) Sağ tarafta topla buluşan Alper, Zafer ile birlikte duvar pası yaparak ceza sahasına girdi. Tekrar topla buluşan Alper topa ayağının dışıyla vurdu. Top üst direkten oyun alanına geri döndü.
46' (Borsa İstanbul) Defansın hatasından topu kapan Fevzi Öztürk pasını kaptana verdi. Karşı karşıya kalınan pozisyonda kaptan plase bir vuruşuyla meşin yuvarlağı ikinci kez İş Bankası ağlarına gönderdi (2-2).
50' (İş Bankası) Yediği gol sonrası çabuk toparlanan ve rakip kalede tekrar gol arayan İş Bankası aradığı golü Zafer'le buldu. Sert ve düzgün bir vuruş yapan Zafer kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturdu (3-2).
60' (İş Bankası) Maçın son 10 dakikasında Borsa İstanbul beraberlik golü için sağlı sollu ataklarla İş Bankası kalesini yokladı. Defans güvenliğinde yakaladığı bir anlık boşluğu iyi değerlendiren Zafer orta sahadan topla ilerledi ve pasını Alper'in koşu yoluna attı. Alper Şen bu güzel pası iyi dğerlendirdi ve maçı kazanan İş Bankası oldu (4-2).

Maçın Yıldızı: Zafer Polat (Türkiye İş Bankası)


Borsa İstanbul
2-4
T.İş Bankası
22 Mart Cumartesi
1D:1-2
MS
Civan A.Erdoğan 1-0
7'
13'
1-1
Alper Şen
28'
1-2 Raşit Yıldan
30'
Engin Mermi-Serdar Albayrak
Enes Ahçıoğlu - Uğur Batı
38'
43'
Hikmet Bıyıklı - Kerem Kökoğlu
Civan A.Erdoğan
2-2
45'
Olgun Özkan - Mustafa E.Yılmaz
46'
50'
2-3
Zafer Polat
51'
Raşit Yıldan - Selçuk Uğurdoğan
60'
2-4
Alper Şen