Yükselen Değer Futsal

Yükselen Değer Futsal
14.08.2012

Dünya futbolunun en yüksek karar organı FIFA nın, yükselen değer olarak nitelendirdiği futsal popülerliğini gün geçtikçe arttırıyor. Gelişmekte olan takım sporlarından biri olan futsala olan ilginin artmasına katkı sağlayan Lotto Şirketler Futsal Ligi uluslararası standartlarıyla aynı zamanda bu spor dalının kalitesine de olumlu etkide bulunuyor.

Futsal, 1930'lu yılların ikinci yarısında Güney Amerika'da oynanmaya başlasa da dünya çapındaki popülerliğini millenyumunla birlikte arttırmıştır. Sadece 10 yıl öncesinde bile birçok ülkenin ne bir futsal ulusal takımı ne de bir futsal ligi bulunuyordu. Türk milli futsal takımımız yakın bir tarihte, 2005 yılında kurulmuş, ulusal ligimiz ise 2009 yılında başlamıştı. 

 
Ülkemizde çok kısa bir geçmişe sahip futsala yönelik farkındalığın oluşturulması daha da önemlisi futsal oynayan kişi sayısının arttırılması konusunda önemli bir etkiye sahip olduğuna inandığımız Lotto Şirketler Futsal Ligi sunduğu uluslararası standartlarla şirket çalışanlarını futsalla buluşturmakla kalmayıp aynı zamanda onların futsal keyfini en üst kalitede yaşamasını sağlıyor. 
 
Özünde doğduğu yerlerin estetiğini, eğlencesini bulunduran futsalla, ilk kez Lotto Şirketler Futsal Ligi'nin keyifli atmosferinde tanışan şirket çalışanlarının sıradaki randevusu 10 Kasım'da gerçekleşecek.
 
Siz de şirketinizle birlikte bu keyifli atmosferde futsalla tanışmak isterseniz iletişim formunu doldurabilirsiniz. Arkadaşlarımız en kısa zamanda sizinle bağlantı kuracaklardır.