Yeni Stat, Yeni Tarih!

Yeni Stat, Yeni Tarih!
19.02.2018

Lotto Şirketler Futbol Ligi, Erkut Kulaksız Sezonu olarak anılacak 15. yılında yeniliğe giderek Bayrampaşa Belediye Stadyumu’na geçiyor... 17-18 Mart 2018 haftasında başlayacak 15. sezon için artık nefesler tutuldu!

Lotto Şirketler Futbol Ligi Erkut Kulaksız Sezonu'nda tam 20 takım Bayrampaşa Belediye Stadı'nda şampiyonluk mücadelesi verecek. Kapalı ve geniş bir tribüne sahip olan stadyum, modern görüntüsü, yüksek kalitedeki suni çimi, temiz ve ferah soyunma odaları, geniş açık otoparkı, kafeteryası, yüksek standarttaki elektronik renkli skorboard'u, ışıklandırması ve daha birçok avantajıyla Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin kalitesini daha da arttıracak.

Merkezi lokasyonuyla katılımcıların rahatça ulaşabileceği bir ortam sağlayan Bayrampaşa Belediye Stadyumu'ndaki Lotto Şirketler Futbol Ligi Erkut Kulaksız Sezonu'nun ilk haftası ise 2018'in 17-18 Mart haftasında oynanacak. 5'erli 4 grupta mücadele edecek takımlardan grupta ilk 4 sırayı alan 16 takım ikinci tura çıkacak ve ardından çeyrek final, yarı final ve final yolculuğuyla kupanın sahibi belli olacak. 

Katılımcı tüm takımlarımıza sakatlıktan uzak, keyifli bir sezon diliyoruz.

Diğer Fotoğraflar