Yeni Şampiyon GlaxoSmithKline

Yeni Şampiyon GlaxoSmithKline
08.10.2012

Bu sene üçüncüsü gerçekleşen Hardline 3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonu ilk maçından son maçına kadar oynadığı oyunla kupayı ne kadar çok istediğini gösteren GlaxoSmithKline oldu.

Geçtiğimiz yıl oynadığı basketbolun üzerine takım oyununu ekleyen GlaxoSmithKline ve ilk kez katılmasına rağmen iyi maçlar çıkaran Denizbank finalde karşı karşıya geldiler. Maç öncesi iki takım oyuncularının da yüzünden final heyecanı okunuyordu. 

İlk basket Denizbank'tan geldi. Faul çizgisinden isabet sağlayan Selin Kozan'dı (0-1). Glaxo'da Elif Kurtulmuş takımı adına ilk basketi üretti (2-1). Sinem Açıkalın'ın üçlüğü ile GSK farkı dört sayıya çıkardı (5-1). Mola sonrası toparlanan Denizbank Naciye Saatçi ve Nuran Aydın'la bulduğu sayılarla maça denge getirmeyi başardı ve bu kez GSK molası geldi (5-5). Beraberlikle birlikte heyecan da arttı. Müthiş pota altı mücadeleleri ve sıkı defanslar basket bulmayı güçleştirdi. Şampiyonu belirleyecek son dakikalarda maçın en çalışkan oyuncusu Elif Kurtulmuş sahneye çıktı ve bulduğu iki basketle takımına şampiyonluğu getirdi (9-6). Maç sonrası iki takım oyuncuları sanki rakip değillermişcesine birlikte tribünleri selamladılar ve birbirlerini kutladılar. Adına yakışır geçen final maçında mücadele eden tüm oyuncuları bizlere izlettirdikleri basketbol ziyafeti için kutluyoruz. 2013 yılında görüşmek üzere...