Yeni Destekçimiz Kurumsalhaberler.com

Yeni Destekçimiz Kurumsalhaberler.com
17.09.2012

1000 den fazla üyesi olan, iş dünyasının haberlerini hedef kitlelere ulaştıran kurumsalhaberler.com Şirketler Ligi nin yeni destekçisi...

 

 

Kurumsalhaberler.com, online basın bülteni yayını ve dağıtımı hizmeti vermektedir. Haberlerinin görünürlüğünü arttırmak, arama motorlarında ön sıralarda çıkabilmek, web sitelerine trafik sağlamak, haber ajanslarına, basın mensuplarına, blog yazarlarına, sosyal medyaya ve iş dünyasına haberlerini duyurmak isteyen 1.000 den fazla üye kuruluş tarafından kullanılmaktadır. 

Kurumsalhaberler.com internetin tüm tanıtım olanaklarını "basın bülteni yayını" hizmeti ile tek bir noktada toplamaktadır.

Haberlerinizi basın mensuplarına ve potansiyel müşterilerinize duyurmak, sosyal medyada yer almak, web sitenize trafik sağlamak ve arama motorlarında üst sırada çıkmak için ekonomik ve etkili hizmetler sunar.

Marka bilinirliğinizi arttırın!

İnternet sayesinde her gün yüzlerce şirket doğuyor. İnternet düşük bütçelerle hedef kitleye ulaşma fırsatı sağlamakla birlikte potansiyel müşterilerinizin sizi tercih etmesi için marka bilinirliğinizi de arttırmanız gerekiyor.

Kurumsalhaberler.com'da yayınlanan basın bültenleri ortalama 280.000 görüntülenmeye ulaşıyor, potansiyel müşterilerinize markanızı duyuruyor.