Yarı Final Biletleri Kapıldı

Yarı Final Biletleri Kapıldı
16.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi çeyrek final maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Yarı finalde Arçelik ile Sandoz ve QNB Finansbank ile DHL Express takımları eşleşti.

15 Ekim Pazar günü oynanan çeyrek final maçları müthiş çekişmeye sahne oldu.

Çeyrek finalin ilk maçında Denizbank ve Arçelik takımları karşı karşıya geldiler. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta Arçelik sahadan sadece üç sayı farkla 22-19 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı. Arçelik'te Alper Deniz bu maçta bulduğu 16 sayı ile yıldızlaştı.

Aynı saatte başlayan bir diğer çeyrek final maçında Takeda ile Sandoz kozlarını paylaştılar. Yapılan iyi savunmaların ön plana çıktığı maçta Sandoz kuvvetli rakibini 15-8 yenmeyi başardı.

Yarı finale kalma hesabının yapıldığı bir diğer maçta ligin tecrübeli ekibi QNB Finansbank ile Arkas Mavi takımları karşılaştılar. QNB Finansbank'tan Kaan Selçuk ve Arkas Mavi'den Ferit Kozalı'nın 12'şer sayı ürettiği maçı Finansçılar 19-15 kazanmasını bildi ve yarı final biletini kaptı. Arkas Mavi'de Ferit Kozalı turnuvada bulduğu toplam 81 sayı ile "Sayı Kralı" olurken oynadığı harika oyunla da bolca alkış aldı.

Günün son çeyrek final müsabakasında Akbank - 2 ve DHL Express takımları karşılaştılar. Uzun süre denk giden maçı DHL Express tecrübesiyle son dakikalarda ekstra sayılar üreterek 15-9 kazanmasını bildi.

Diğer Fotoğraflar