Yargıcı Yine Çok Şık

Bu yıl üçüncü kez Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi nde yer alan Yargıcı üçüncü kez ard arda grubunu namağlup olarak tamamladı. J Grubunda ikinciliği Sandoz elde ederken, ligin yeni ekiplerinden Argela üçüncü olarak bir üst tura yükselmeyi başardı.

Ligin tecrübeli ekiplerinden Yargıcı ilk maçında Mercedes Benz Finansman Türk A.Ş.'yi 18-7, ikinci maçında ise Argela'yı 21-16 yenmeyi başardı. Grup liderliği için çıktığı Sandoz maçını da 15-11 kazanan Yargıcı ard arda üçüncü kez kendi grubunda birinci oldu. Grup liderliğinde 32 sayılık performansıyla Burak Çopur büyük rol oynadı.

İlk maçında ligin en tecrübeli oyuncularından Levent Günaydın'ın sakatlığına rağman Sandoz grubunu ikinci tamamlamayı bildi. Argela'yı 20-15, Mercedes Benz Finansman Türk A.Ş.'yi 13-6 yenen Sandoz sadece bir mağlubiyet aldı. Ufuk Mahir takımı adına 27 sayıya ulaşarak yıldızlaştı.

Ligin yeni ekiplerinden Argela grubunda en çok sayıya ulaşan takım olmasına rağman savunmadaki zaafiyetlerini gideremedi ve ilk iki maçında sahadan mağlup ayrıldı. Grup üçüncülüğü için çıktığı maçta Mercedes Benz Finansman Türk A.Ş.'yi 29-6 yenmeyi başaran Argela ikinci turdaki yerini aldı.

Merdeces Benz Finansman Türk A.Ş. grubunda iyi performanslar sergilese de ihtiyacı olan galibiyeti alamayarak turnuvaya erken veda etti.

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015