Yargıcı Göz Kamaştırdı...

Yargıcı Göz Kamaştırdı...
22.09.2014

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi nde C Grubu nu Yargıcı namağlup lider tamamladı. Grupta ikinci Akbank-3 olurken, Abank-1 gurubu üçüncü olarak tamamladı.

20 Eylül Cumartesi günü oynanan C grubunda Yargıcı, Akbank-3, Abank-1 ve Intercity-1 takımları yer aldı.

Grupta ilk maçında Intercity-1 takımına karşı İbrahim Nalbant ve Fazlı Burak Çopur'un iyi oyunuyla 19-5'lik skorla farklı kazanan Yargıcı, ikinci maçında da Abank-1 ekibini 22-14'lük skorla geçmesini bildi. Yargıcı, grup liderini belirleyecek son maçında güçlü rakibi Akbank-3 takımını da 14-12'lik sonuçla geride bırakarak C grubunu ilk sırada tamamladı ve adını bir üst tura yazdırdı.

Akbank-3 takımı ise Abank-1 ve Intercity-1 galibiyetleriyle grubu 2. sırada tamamlayarak bir üst tura yükseldi. Akbak-3'de Nedim Gönenç attığı 26 sayıyla takımına önemli katkı sağladı.

Abank-1 ise ilk iki sıradaki rakiplerine kaybederken grupta son maçında Intercity-1 takımını 28-16'lık sonuçla geride bırakarak bir üst tura üçüncü olarak çıktı. Abank-1 takımında Egemen Baykan attığı 23 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu.

Intercity-1 grupta galibiyet alamasa da dördüncü olarak adını bir üst tura yazdırdı. Intercity-1'de Cem Ercantürk ve Memduh İmre iyi oyunlarıyla izleyenler tarafından övgü aldı.