Vodafone 1-3 Anadolu Sigorta

Vodafone 1-3 Anadolu Sigorta
10.12.2018

Emir'in etkili servisleriyle maça hızlı bir giriş yapan Vodafone 3-0'lık bir seri yakalasa da hücumda performansını arttıran Anadolu Sigorta skoru lehine çevirmeyi başardı. Anadolu Sigorta'nın ikili bloklarına çözüm üretemeyen Vodafone farkın açılmasına engel olamadı ve 4-9'da molaya gitmek zorunda kaldı. Teknik molayı 4-12 önde geçen Anadolu Sigorta, Emrah ve Berkay'ın smaçları ile farkı açmaya devam etti. Emrah'ın arka arkaya etkili servisleri skoru 9-18'e getirdi ve Vodafone'un direnci kırıldı. Rakibinin hatalarını fırsata çeviren Anadolu Sigorta seti kazanan taraf oldu (15-25). 

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. İki takım da file önünde etkili bloklarla skoru dengede götürmeyi başardılar. Vodafone'un etkili smaçlarına Anadolu Sigorta manşette hata yapmayarak karşılık verdi. Uzun rallilerin ardından gelen sayılar salondaki coşkuyu arttırdı. Teknik molaya Anadolu Sigorta 9-12 önde girse de iki takım da molaya kadar olan sürede alkışı hak eden bir mücadele ortaya koydular. Mola dönüşü vites arttıran Vodafone etkili hücumlarla skoru 14-13'e getirdi ve rakibine mola aldırttı. Molanın ardından toparlanan Anadolu Sigorta skoru lehine çevirmeyi başardı ve rakibini arka arkaya molalara zorlayarak seti kazanmasını bildi (18-25).

Üçüncü sette ikili bloklara iyi yerleşen Vodafone savunma direncini arttırarak Anadolu Sigorta'yı zorlamaya başladı. Arka arkaya sayılarla farkı bir ara üçe çıkaran Vodafone'a Anadolu Sigorta savunmada aynı sertlikle cevap verince skora denge gelse de Vodafone teknik molaya önde girmeyi başardı (12-9). Teknik molanın ardından savunmada ciddi hatalar yapan Anadolu Sigorta beş sayı geriye düştükten sonra arka arkaya 2 mola aldı. Molaların ardından rakibine geri dönüş izni vermeyen Vodafone üçüncü seti önde bitirdi (25-20). 

Dördüncü setin başı inanılmaz rallilere sahne oldu. İki takımın da çizgi dibinden arka arkaya çıkardığı toplar  heyecanı yükseltti. Rallyler içinde sürekli gidip gelen sayılarla oyuncuların motivasyonu daha da arttı ve hücumda daha doğru adımlar atan Anadolu Sigorta teknik molaya 4-12 önde girdi. Emrah'ın arka arkaya etkili servisleri sonuç verince Vodafone 7-18'de molaya gitti. Setin ilerleyen dakikalarında Anadolu Sigorta farkın kapanmasına izin vermedi ve maçı kazanan taraf oldu (16-25). 

Volkan servisleriyle ön plana çıkarken Emrah ve Berkay ortadan, Cahat ve Serdar ise köşelerden etkili bir oyun ortaya koydu. 

İstatistik Raporu

 

Diğer Fotoğraflar