Vodafone 0-3 Anadolu Sigorta

Vodafone 0-3 Anadolu Sigorta
10.12.2018

Maça hızlı bir giriş yapan Anadolu Sigorta arka arkaya sayılarla 0-4'lık seri yakaladı. Tuba'nın servisleriyle rakibi bunaltan Anadolu Sigorta 1-7'de Vodafone'a mola aldırttı. Moladan sonra da vitesi küçültmeyen Anadolu Sigorta teknik molaya önde girdi (1-12). Vodafone'dan üst üste manşet ve hücum hataları devam edince Anadolu Sigorta ilk seti farklı kazandı (6-25).

İkinci setin başında biraz daha toparlanmış bir görüntü sergileyen Vodafone 2-0'la başlangıç yapsa da Anadolu Sigorta dengeyi sağlayıp öne geçmeyi başardı. Vodafone etkili hücumlarla rakibini zorlamaya başlasa da teknik molaya geride girdi (7-12). Teknik moladan kuvvetli dönen Vodafone savunma direncini arttırdı ve farkı 1 sayıya kadar indirdi. Anadolu Sigorta'nın art arda sayıları Vodafone'a molayı aldırdı ve mola dönüşü rakibinin savunma zaaflarını iyi değerlendiren mavi beyazlı ekip ikinci seti de kazanmasını bildi (14-25).

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette iki takımın da direnci yüksekti. Maçı bırakmaya niyeti olmadığını gösteren Vodafone savunmadaki yüksek performansıyla rakibini hataya zorlayarak teknik molaya önde girdi (12-9). Teknik moladan motive dönen Anadolu Sigorta öne geçmeyi başardı ve maçın kalan bölümünde rehavate kapılmayarak setten ve maçtan galibiyetle ayrıldı (20-25).

İstatistik Raporu

Diğer Fotoğraflar