Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı
10.04.2013

Lotto Şirketler Futbol Ligi’ne 5 yıldır aralıksız katılım gösteren PwC’nin değerli üst düzey yöneticisi sayın Murat Demiroğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz...

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu Demiroğlu PwC futbol takımının önemli destekçilerinden biriydi. 45 gibi oldukça genç bir yaşta aramızdan ayrılan Demiroğlu, kişiliği ve başarılarıyla örnek ve sevilen bir insandı.

Geçtiğimiz yıl Mustafa Nevzat İlaç'ın sevilen ismi Dr. Taner Dortunç'u kaybetmiş ve 2012 fair play ödülünü Taner beyin anısına vermiştik. Bu yılki fair play ödülü, yakın zamanda kaybettiğimiz değerli futbol adamı Vedat Okyar'ın sık kullandığı tabirle "güzel insan" Murat Demircioğlu'nun anısına verilecek. Kimberly-Clark ve PwC takımları arasında oynanacak olan 2. haftanın açılış maçında saygı duruşu yapılacak.

Lotto Şirketler Futbol Ligi spor yoluyla birbirini tanımayan insanlar bir araya geldiği, tanıştığı, kaynaştığı bir platform. 10 yıl içinde kurulan dostlukların sayısı atılan gollerin sayısından fazla ve önemli. Biz büyük bir aileyiz ve birimizin acısı, hepimizin acısı. Merhum Murat Demiroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve PwC çalışanlarına sabır diliyoruz. Hepimizin başı sağolsun...

Murat Demiroğlu Kimdir?
1995 yılında PwC Türkiye'ye katılan Murat Demiroğlu, 1998'de İnsan Kaynakları Danışmanlığının Bölüm Yöneticisi oldu. 1995 öncesinde büyük ölçekli bir bankada, medya sektöründe faaliyet gösteren bir holdingde ve yabancı bir danışmanlık firmasının kuruluşundan sorumlu olarak çalışmıştı.

Demiroğlu'nun insan kaynaklarına yönelik deneyimleri arasında yönetici seçimi ve işe alımı, proje yönetimi, kurumsal gelişim çalışmaları, insan kaynakları bölümü kuruluşu, başta performans ve ücret yönetimi olmak üzere sistem kuruluşu / iyileştirilmesi, İK Değerlemeleri (HR Due Dilligience), ücret araştırmaları, kıyaslama ve eğitim çalışmaları yer almaktaydı.  

Başta performans konuları olmak üzere yönetici rehberliği konusunda da çalışmaları olan Demiroğlu Özel İstihdam Büroları Derneği kurucularındandı. PERYÖN, GEO (Global Equity Organization), Human Capital Institute üyesi olan Demiroğlu,  Bilgi Üniversitesi İK Yüksek lisans ve Bilkent MBA programlarında eğitim kadrosunda da görev almaktaydı.