Türkiye İş Bankası Yarı Finalde

Türkiye İş Bankası Yarı Finalde
22.01.2018

Ford Otosan maça tutuk başlayınca Türkiye İş Bankası skoru 7-0'a getirdi. Teknik mola 12-3 Türkiye İş Bankası üstünlüğüyle geçildi. Ford Otosan sonradan toparlandı ve farkı iki sayıya kadar düşürdü (19-17). Ancak setin başındaki farkı kapatmak için harcadığı enerji son bölümlerde yorulmasına neden oldu. Kontrolü eline alan ve akıllı hücumlar yapan Türkiye İş Bankası seti 25-18 kazandı. 

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. Ford Otosan molaya 10-12 önde girmeyi başardı. Ahmet kritik hücum hataları yapınca Türkiye İş Bankası rakbini yine yakaladı. Çekişme 23-23'e kadar devam etti. Hüseyin topu auta gönderdi (23-24). Barış 5 numaradaki boşluğu çok iyi gördü ve Ford Otosan seti 23-25 aldı.

Üçüncü setin başından itibaren, dördüncü sette ise 5-5'den sonra Türkiye İş Bankası seriler yakalayarak Ford Otosan'nın toparlanmasına fırsat vermedi. Ford Otosan Cahat-Volkan-Tuğrul'un kullandığı etkili servislere  manşet almakta zorlanınca istediği hücumları da yapamadı. Volkan-Emrah ikilsinin uyumu skora da yansıdı. Son şampiyon çeyrek finalde karşılaştığı Ford Otosan'ı 3-1'le geçerek adını yarı finale yazdırdı.

İstatistik Raporu

 

Diğer Fotoğraflar