Türkiye Finans Haftayı İyi Oyun ve 3 Puanla Kapattı

Türkiye Finans Haftayı İyi Oyun ve 3 Puanla Kapattı
31.03.2014

Ligin iki deneyimli takımının maçı keyif verdi. İki takım da defansı sağlam tuttu. Orta sahalarda kalabalık olunca bolca ikili mücadele izlendi. Denk geçen mücadelede eline geçen fırsatları daha iyi değerlendiren Türkiye Finans güzel bir futbolla sahadan 2-0 galip ayrıldı ve grup maçlarını galibiyetle tamamladı. Turkcell de ise gözler 5. hafta oynanacak zorlu Arkas Marport maçına çevrildi.


Maçtan Dakikalar

3' (Türkiye Finans) Sağ çaprazdan gelen ortayla buluşan Enes Gülaydın yerden bir şut çıkardı. Top direğin yanından auta çıktı.
6' (Turkcell) Orta sahada Zafer Uysal'la Sercan Tezel verkaç yaptıktan sonra sağ çaprazda Zafer ceza sahasına girdi ve şutunu attı. Kaleci Uğur gole izin vermedi.
10' (Turkcell) İsmail Kaba çalımlarla ceza sahasına girdi. Topu sol tarafındaki Burhan'a çıkardı. Burhan topu kontrol ettikten sonra ceza sahası içinden sert bir vuruş gerçekleştirdi. Top auta gitti.
24' (Türkiye Finans) Sağ çaprazda Enes ceza sahasının içine kesme bir orta açtı. Topla buluşan Mehmet Yavuz son derece düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu (1-0).
45' (Türkiye Finans) Sol taraftan açılan ortada defanstan seken top Mehmet'in önüne kaldı. Ceza sahası içinden ayak içiyle sağ köşeye net bir vuruş yaptı (2-0).

Maçın Adamı: Mehmet Faik Yavuz

Turkcell
0-2
Türkiye Finans
29 Mart 2014 Cumartesi
1.D:
Dk:60
   Burak Aktürk
18'



22'
0-1 Mehmet F. Yavuz
Sercan Tezel

24'
Sercan Tezel-Gökçe Bacdar

44'




44'
Mustafa Yanpeş-Eray Bostancı
45'
0-2 Mehmet F. Yavuz
Çağatay Özkan-Gökhan Turan
46'
50'
Alim İdris Kullukçu-Özhan Firidin
Burak Aktürk-Bora Öztürk
50'


56'
Turhan Dalmazadam-Metin Ustaömer