Turkcell Yıldızıyla Kazandı

Turkcell Yıldızıyla Kazandı
24.03.2014

Birbirini çok iyi tanıyan oyunculardan oluşan Turkcell ile büyük sahaya çabuk alışan Halk Emeklilik takımları arasında oynanan maç günün bol gollü ve zevkli maçlarından biriydi. Maçın ilk yarısı başabaş geçti. İkinci yarıda oynadığı efektif oyun ve bulduğu gollerle Turkcell sahadan 3 puanla ayrıldı. Takımının maçı kazanmasında baş rolü oynayan lig tarihinin en golcü ismi Burhan Karasu maçın yıldızıydı.



Maçtan Dakikalar
5' (Turkcell) Zafer Uysal sağ kanattan aldığı topla rakibini geçti. Fakat son anda defans topu kornere gönderdi. Kullanılan kornerde Burhan Karasu net fırsattan yararlanamadı. 
12' (Halk Emeklilik) Ceza sahası yayı üstünden sert vuran Tunç Psav'ın şutu az farkla auta çıktı.
24' (Turkcell) Sağ taraftan Zafer zor pozisyonda arka direğe kavisli bir orta yaptı. Gökce Bacdar defansı aşan topu kafayla tamamladı (1-0).
30' (Turkcell) Bir anlık defans hatasını yakalayan Burhan Karasu etkili vuruşuyla golünü yaptı (2-0).
30+ (Halk Emeklilik) Devre arasında golle girmek isteyen Halk Emeklilik hızlı çıktı. Tehlikeli olabilecek atakta Turkcell savunması hata yapmadı.
38' (Turkcell) Zafer Uysal sağ taraftan rakibini geçti ve topu geriye çevirdi. Burhan Karasu topun üstünden atladı. İsmail Kaba şık bir aşırtmayla golü yaptı. (3-0)
40' (Halk Emeklilik) Muammer Topçu orta sahadan aldığı topla rakiplerini bir bir geçti ve içeriye çevirdi. Emrah Demirci net pozisyonda net bir vuruşla golünü attı (3-1).
42' (Turkcell) Burhan Karasu'ya atılan ara pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı ve takımını rahatlatan golü kaydetti (4-1).
44' (Turkcell) Orta sahadan atılan ara pasında Zafer Uysal araya kaçtı. Burhan Karasu gelişine vuruşla yopu ağlarla buluşturdu (5-1).
47' (Turkcell) Sağ taraftan bindiren Zafer Uysal aynı 5. golde olduğu gibi Burhan Karasu'ya çıkardı. Golcü oyuncu sakatlanma pahasına son anda kayarak golü kaydetti (6-1).
50' (Halk Emeklilik) Penaltı vuruşundan Muammer Topçu takımının ikinci golünü kaydetti (6-2)
53' (Turkcell) Ceza sahasına ortalanan topta kaleci Zafer Uysal'ın vuruşunu güçlükle çıkardı. Halk Emeklilik için şansız anda Oğuz Erdoğan topu kendi ağlarına gönderdi. (7-2).
60' Mücadeleyi son düdüğe kadar bırakmayan Halk Emeklilik takımının gol çabaları sonuç vermeyince maç 7-2 Turkcell'in galibiyetiyle sona erdi.

Maçın Yıldızı: Burhan Karasu (Turkcell)
  
Turkcell
7-2
Halk Emeklilik
22 Mart Cumartesi
1.D:2-0
MS
Cağatay Özkan
23'
Selçuk Durgel
Gökçe Bacdar  
1-0
24'
Burhan Karasu
2-0
30'
34'
Hakan Ertürk-Gökhan Özkök
İsmail Kaba
3-0
38'

Tunç Psav- Muammer Topçu
Ünal Çırak- Emrah Demirci

Gökçe Bacdar-Mehmet Metin
Mülayim Arslan-Engin Esin
42'
3-1
Emrah Demirci
Burhan Karasu
4-1
43'
Burhan Karasu
5-1
45'
Burhan Karasu
6-1
47'
 
50'
6-2
Muammet Topçu
Oğuz Erdoğan (KK) 7-2
53'
Mustafa Tümöz-Aycan Tezer
55'