Turkcell Lige Hızlı Başladı

Turkcell Lige Hızlı Başladı
17.03.2014

Geçtiğimiz sezonlarda iki kez final oynayan Turkcell Lotto Şirketler Futbol Ligi nde ilk maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Bu sezona renk katan mücadeleci Red Bull takımıyla karşı karşıya gelen Turkcell 4-0 skorla maçı kazanan taraf oldu.


Maçtan Dakikalar

12' (Turkcell) İleriye doğru atılan uzun topla Ali Cömert topu Bora Öztürk'e indirdi. Bora düşerek şık bir vuruşla golü ağlarla buluşturdu (1-0).
14' (Red Bull) Ozan Kara ceza sahası dışından sert bir vuruş çekti. Firikikten aut oldu. Ozan Kara'nın ceza sahasına yakın bir noktadan kullandığı sert frikik üsten autla sonuçlandı.
28' (Turkcell) İsmail Kaba kullandığı frikik sol çaprazdan direkt kaleye yöneldi.Fakat top auta çıktı.
36' (Turkcell) İsmail Kaba sağ taraftan yüksek bir orta yaptı. Defansı aşan top Burhan Karasu'nun ayağına geldi. Burhan güzel bir sol voleyle golünü attı (2-0).
37' (Turkcell) İsmail sol çaprazdan sağ ayağıyla sağ köşeye güzel bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu (3-0).
52' (Red Bull) Defansın arkasına atılan topta Murat Esen defasın arkasından gelip topu kaleye doğru sürdü.Fakat şutu auta çıktı.
56' (Turkcell) Kafa paslarıyla ileri doğru topu atan Mehmet Metin, topu Burhanla buluşturdu.Topu ileri çeviren Burhan pasını İsmail'e verdi. Ve o da tek vuruşla sağ çaprazdan golünü yaptı (4-0).


Red Bull
0-4
Tukcell
16 Mart Pazar
1.D:
Dk: 60
12'
0-1
Bora Öztürk
Tolga Kankaya - Murat Esen
24'
36'
0-2
Burhan Karasu
37'
0-3
İsmail Kaba
Ozan Kara
42'
46'
Gökhan Turan - Gökçe Bacdar
53'
Ali Cömert
55'
0-4
İsmail Kaba
55'
Ceyhun Oktem - Atilla Yıldız
Burak Dokuyucu - Mustafa Yüzel
59'
Oytunç Elbir - Alpay Burak
60'
'
'
 
Maçın Yıldızı: İsmail Kaba (Turkcell)