Turkcell Farklı Kazandı

Turkcell Farklı Kazandı
14.04.2014

Ligin tecrübeli ekiplerinden Turkcell ile Lotto Şirketler Futbol Ligi ne iyi başlayan hepsiburada.com 2.tur maçında karşılaştılar. İlk yarıda iki gol bulan Turkcell etkili oyununu ikinci yarıda sürdürdü ve ikinci tur maçından farklı bir galibiyetle ayrıldı. Hepsiburada.com ikinci yarı farkı kapatmaya çalışmasına rağmen müsabakayı lehine çeviremeyerek turnuvaya veda etti.



Maçtan Dakikalar

2' (Turkcell) Sağ kanattan hızlanan atakta Zafer Uysal'ın yaptığı ortada topla buluşan Burhan Karasu plase vuruşuyla topu ağlara gönderdi (1-0).
 
18' ( hepsiburada.com) Mehmet Ali Pala sağ kanattan açtığı ortasını kaleci güzel bir kurtarış yaparak yakaladı.
 
24' (Turkcell) Zafer Uysal'ın sağ çapraza attığı ara pası karşılayan Burhan, iki kişiyi eksilttikten sonra 6 pasa indi. Çalımladığı oyuncuları tekrar çalımladıktan sonra şık bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu (2-0).
 
39' (hepsiburada.com) Ömer Söylemez yaydan sol çapraza Mehmet Ali Pala'ya pasını aktardı. Mehmet topun gelişine plase vuruşu gerçekleştirdi. Direğe yönelen top auta çıktı.
 
44' (hepsiburada.com) Harun Budama sağ kanattan ceza sahası içine yüksek bir pas çıkardı. Pası alan Ahmet Alçakakan kafa vuruşu gerçekleştirdi. Fakat kaleci iki hamlede kurtardı.
 
50' (Turkcell) Sercan Tezel orta sahadan sol çapraza attığı ara pası karşılayan İsmail Kaba rakip oyuncuyu geçerek ceza sahasına girdi. İsmail plase vuruşuyla çok şık bir gole imza attı (3-0).
 
56' (hepsiburada.com) Serdar Giral2ın pasında topla buluşan Mehmet Ali Pala ceza sahasında rakibini eksilterek kalecinin soluna attığı şut ağlarla buluştu (1-3).
 
58' (Turkcell) Defans tarafından uzaklaştırılan topu Zafer Uysal kontrol etti. Hızlı ve seri şekilde ceza sahasına giren Zafer, Musa'yıda çalımlayarak topu filelere gönderdi (1-4).

Maçın Yıldızı: Burhan Karasu (Turkcell)
 
Turkcell 4 1 Hepsiburada.com
Burhan Karasu 2
Sercan Tezel 9 Emir Bugay
Gökce Bacdar 12
Burhan Karasu 24
29 Emir Bugay-Mustafa Korkmaz

Burhan Karasu
Murat Kaan Sarı

30

Gökce Bacdar - Ali Cömert 45 Harun Budama - Doğancan Çalcap
İsmail Kaba 50
Harun Budama - Doğan Can Çalçap 51 Sercan Tezel - Burak Aktürk
52 Mehmet Ali Pala
Burhan Karasu - Bora Öztürk 54
İsmail Kaba 56
Zafer Uysal 58
Burak Aktürk
Mustafa Tümöz
60