Türk Telekom 3-0 Kastamonu Entegre

Türk Telekom 3-0 Kastamonu Entegre
23.01.2022

Grubu en iyi yerde bitirmek isteyen Türk Telekom ikide iki yapan Kastamonu Entegre karşısında etkili bir oyun ortaya koyarak grupta üçüncü sıraya yerleşti.

Dengeli başlayan mücadelede Türk Telekom ilk dakikaları bir adım önde geçti. Ceren'in servise geçmesiyle arka arkaya sayılar kazanan Kastamonu Entegre dengeyi yakalamayı başardı.  Uğur'un köşeden aldığı sayılar ve Yusuf'un ortada sayıya dönüştürdüğü vuruşlar Türk Telekom adına farkın açılmasını sağladı. Seti sonunda basit hatalar ortaya çıksa da açılan farkın avantajı Türk Telekom'a seti getirdi (25-16).

İkinci sete oldukça motive başlayan Kastamonu Entegre uzun süre oyunu önde götürdü. Ceren'in savunmadaki ekstra çabası ve son anda kenardan çıkardığı top görülmeye değerdi. Merve'nin servise geçmesiyle işleri yoluna koyan Türk Telekom, öne geçtikten sonra farkı da açmaya başladı. 16-10'da Kastamonu Entegre'nin molası geldi. 20-10'da bir mola daha alan Kastamonu Entegre set sonunu iyi oynayamayınca iyi başladığı ikinci seti de hanesine yazdıramadı (25-15). 

Üçüncü sete 6-0'lık seriyle başlayan Türk Telekom, oyunu domine etmeye devam etti. Çağlar'ın etkili servisleri rakip alanda sayıya dönüştü ve Kastaomu Entegre molaya gitti. Yusuf'un file önü etkinliğini iyi kullanan Türk Telekom, mola sonrasında da rakibine toparlanma izni vermedi ve maçı set vermeden kazandı (25-10). 

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
16
22 dakika
2. Set
25
Set Skoru
15
19 dakika
3. Set
25
Set Skoru
10
20 dakika
1 saat 1 dakika

Diğer Fotoğraflar