Tek Potada Kadınların 2010 Mücadelesi Sona Erdi

Tek Potada Kadınların 2010 Mücadelesi Sona Erdi
20.12.2010

3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi nin ilk sezonu geride kaldı.

Oynanan sekiz maçın ardında keyifle hatırlanacak pek çok anı oluştu. Tabi bu anılardan bazıları maddeye dönüşerek başarılı sporcuların hayatları boyunca saklayabilecekleri bir hatıra oldular. Pfizer'ın başarılı oyuncusu İrem Aydın Kıratlıoğlu da bu isimlerin başında geldi. Turnuva boyunca attığı 44 sayı ile British English Sayı Kraliçesi olan başarılı sporcu turnuvada göze çarpan isimlerin başında geldi. Ödül töreninde plaketini alan Kıratlıoğlu sevincini takım arkadaşları ile paylaştı.

Takımının skor yükünü çekmesine rağmen daha çok kritik anlardaki performansı ile dikkatleri çeken ve etkili oyunu ile DHL'i şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında gelen Belin Usta, Hardline En Değerli Oyuncu unvanı ile turnuvayı tamamladı. Podyuma iki kere çıkma şansını yakalayan Usta oyuncu 2010'u hem takım hem de bireysel olarak zirvede kapatmayı başardı.

Hiç galibiyet alamamasına rağmen hiç bir maçı son anına kadar bırakmayan Remax ABC turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

Sıralama turunda turnuvayı şampiyon olarak tamamlayacak olan DHL'i yenmesine rağmen Abdi İbrahim'e yenilince üçüncü sırada kalan ve final şansını kaybeden Pfizer sezonu bronz madalya ile tamamladı.

İki kez karşılaştıkları DHL'e her iki maçta da yenilen Abdi İbrahim sezonu hem gümüş madalya ile hem de 2011'de daha iyi sonuçlar alma ümidi ile kapattı.

İlk maçında Pfizer'e kaybeden ancak daha sonra oynadığı tüm maçları kazanan DHL Express zorlu mücadelelerin ardından 3x3 Şirketler Bayanlar Basketbol Ligi'nin ilk şampiyonu olmayı başardı.

3x3 Şirketler Bayanlar Basketbol Ligi'ne katılarak renk katan tüm sporculara teşekkür ederiz.

Gelecek yıl sonbaharda başlayacak olan 3x3 Şirketler Basketbol Ligi - 2011'de görüşmek üzere...