TEBrikler Şampiyon

TEBrikler Şampiyon
02.05.2016

13. Sezon şampiyonluk mücadelesinde ligin tecrübeli ekiplerinden TEB ile Arkas Marport ilk kez altın madalya kazanabilmek için kozlarını paylaştı. Ülkemizi uluslararası arena da başarılı bir şekilde temsil eden FİFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek in yönettiği müsabakada 60 dakika sonunda TEB şampiyonluk kupasını kaldırma başarısını gösterdi.

Şampiyonluk mücadelesi Hüseyin Göçek'in düdüğü ile başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren iki takımda golü erken bulmak adına mücadele etti. Karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda hücumda daha etkili olan taraf TEB oldu. 33. Dakika Ahmet Gürcan Akbalık sol çaprazdan mükemmel vurdu. Kaleci Barış Nadi Emir harika bir kurtarışla golü engelledi. 47. Dakika'da Yasin Gökçe bacak arası çalım sonrası kaleye vurdu. Köşeye giden topu yine Barış Nadi Emir kurtardı. 53. Dakika'da ise Alican Tokgöz'ün ortasında Melikşah Karabudak iyi yükselerek kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi (1-0). 58. Dakika'da yine Alican Tokgöz'ün ceza sahasına pasında topla buluşan Yasin Gökçe güzel bir kafa vuruşu ile golünü attı (2-0).

Karşılaşmada başka gol olmayınca 2016 sezonunda 13. şampiyonluk kupasının sahibi TEB takımı oldu. Sezonu gümüş madalya ile tamamlayan Arkas Marport ve ilk kez şampiyonluk kupasını kaldıran TEB takımı sezon boyunca sergiledikleri keyifli futbol ve centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyoruz. 

 
 
2 0
MS
Devre: 0-0
  5'  Mehmet Yener - Sefa Çırakoğlu
  39'  Sefa Çırakoğlu
Cumhur Koyuncu - M.Eren Taş 41'  
  43'  Emre Sezer - Ertürk Çalık
(Alican Tokgöz) Melikşah Karabudak  53'  
A.Gürcan Akbalık   54'   
A.Gürcan Akbalık - Ahmet Çalışır  56'  
(Alican Tokgöz) Yasin Gökçe  57  
  59'  Emrah Kılıç

 Sefa Çırakoğlu
  60'  Sefa Çırakoğlu
     
     
     

 

   

 

Diğer Fotoğraflar